Bolje vam je da ovo nikada ne izgovorite

Ne znači da svakoj ženi odgovaraju iste stvari i ne znači da će i vaša sadašnja djevojka pristati na neke stvari samo zato što je na njih pristajala vaša bivša.
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.04.2011. 12:34h

Žene znaju da budu jako ljubomorne, pogotovo kada su u pitanju bivše djevojke njenog partnera. Ako ikada krene da 'kopa' po vašoj prošlosti, bolje je da joj neke stvari prećutite jer iako je nešto zanima, to ne znači da baš sve želi da čuje.

Ignorisanje ponekad može doći kao blagoslov, pogotovo kada je riječ o bivšim vezama. Čak i onda kada vas partnerka počne ispitivati o bivšoj, neke joj stvari nikada ne smijete reći, piše na stranici ask.man, a evo koje su to:

Nije joj smetalo da radimo 'X' u krevetu

Ne znači da svakoj ženi odgovaraju iste stvari i ne znači da će i vaša sadašnja djevojka pristati na neke stvari samo zato što je na njih pristajala vaša bivša. Ako želite da isprobate nešto novo u krevetu, nađite neki drugi način da vašoj dragoj to date do znanja.

Zajedno smo odlično provodili godišnje odmore

Čak i one djevojke koje inače nemaju problema s ljubomorom neće biti oduševljene ako im krenete prepričavati super zgode sa vašeg zajedničkog skijanja ili dogodovštine s putovanja u Indiju. Činjenica da ste se s bivšom odlično zabavljali mnogim će ženama teško pasti.

Poprilično mi je slomila srce

Jedna od najvećih zabluda je da žene vole muškarce sa slomljenim srcem jer ne vole, ali zaista. Svakome je barem jednom bilo slomljeno srce i to je razumljivo, ali ne treba se vraćati u prošlost i cviljeti nad tim situacijama, pogotovo ne sa sadašnjom partnerkom.

Moji su je roditelji obožavali

Što njegova porodica misli o njoj i kako će je prihvatiti, pitanje je koje žene često same sebi postavljaju. Najmanje što im treba je podatak da im je vaša bivša bila draga. Ako vašu sadašnju dragu želite dotući do kraja - onda joj još recite i da se vaši roditelji s njom čuju i viđaju.

Imala je savršene noge

Nije samo riječ o nogama, to može biti bilo koji drugi dio tijela. Nikada, ali nikada nemojte sadašnjoj djevojci govoriti o grudima kakve je imala vaša bivša, a pogotovo ne nešto kao: 'Imala je bolje noge od tvojih'.

Bonus video: