Uhapšen Borislav Radulović (29) zbog pokušaja ubistva u Zagoriču

Policija sumnja da je Borislav Radulović u Zagoriču, u blzini zgrade „Honadske sestre“, pokušao da ubije Velimira Boškovića.
160 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.04.2011. 19:51h

Svađa trojice drugova iz naselja Zagorič, u ranim jutarnjim satima završila se krvavo - teškim ranjavanjem nožem Podgoričanina Velimira Bošković, koji je trenutno Odjeljenju intenzivne njege.

U incidentu je povrijeđen i Vedran Lekić, koji je u pokušaju da otrgne druga Borislava Radulovića (29) od surovog nauma, od sječiva zadobio posjekotine po rukama.

Teški obračun dogodio se oko 2.30, u noći između četvrtka i petka, u blizini kafane “Treće jutro” i stambene zgrade Honadske sestre, kada je Radulović nožem nasrnuo na Boškovića i zadao mu dvije ubodne rane u predjelu lijeve strane grudnog koša, sjekotinu u predjelu lijeve podpazušne jame, kao i sjekotinu ispod lijeve ušne školjke, saopšteno je iz Uprave policije.

“Nakon krivičnog djela, Radulović se, kako se sumnja, udaljio sa lica mjesta, a Bošković je zatražio pomoć od jednog komšije koji je potom pozvao policiju.

Kad su policijski službenici došli na mjesto ranjavanja, zatekli su Boškovića, koji je potom transportovan vozilom Službe hitne pomoći u Urgentni centar, gdje mu je na Hirurčkom odjeljenju ukazana ljekarska pomoć”, navodi se u saopštenju.

Iz policije je objašnjeno da je Radulović, nakon što je otišao sa mjesta obračuna, ubrzo potom pristupio u prostorije Područne jedinice Podgorica i tom prilikom je kod njega pronađen i oduzet nož na rasklapanje, koji je, kako se sumnja, koristio u izvršenju krivičnog djela.

Radulović se sumnjiči da je počinio krivična djela - ubistvo u pokušaju i nanošenje teške tjelesne povrede. On će, uz krivičnu prijavu, biti predat istražnom sudiji Višeg suda u Podgorivi.

Bonus video: