Milica Milša: Nekada nije dobro sve znati

"Nekada je možda bolje otkrivati pojedine stvari u hodu. Na svu sreću, ovo je samo film,pa možemo da se igramo. Svašta nešto ima u njemu, pa će publici biti zanimljivo."
85 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 31.03.2011. 16:48h

Ako vam ime Milica Isaković ne znači ništa, znajte da se radi o Milici Milši. Ova glumica je nedavno u Ulcinju snimala kadrove za film “As pik” crnogorskog reditelja Draška Đurovića.

"Film govori o lošoj sudbini, karmi. Akcioni je triler, međutim biće djelova koji će biti smiješni. Iza svega, u pozadini je ljubavna priča. Igram glavnu žensku ulogu, da ne kažem i jedinu. Psihijatrica sam koja određuje kraj filma. Draško Đurović nam malo brani da pričamo o projektu, ne znam zašto, ali eto to je sve što sam mogla da otkrijem", kaže za Puls Milša, dodajući da joj prija rad na ovom filmu i da jedva čeka da se nađe u distribuiciji.

"I dobro i opasno. Nekada nije dobro sve znati. Nekada je možda bolje otkrivati pojedine stvari u hodu.

Na pitanje koliko je korisno u životu biti dobar psiholog, pa se nekada možda i poigrati sa ljudima, Milša odgovara:

"I dobro i opasno. Nekada nije dobro sve znati. Nekada je možda bolje otkrivati pojedine stvari u hodu. Na svu sreću, ovo je samo film,pa možemo da se igramo. Svašta nešto ima u njemu, pa će publici biti zanimljivo."

Poznata po ulogama u serijama “Bolji život”, “Srećni ljudi”, “Porodično blago”, te sada u “Ranjenom orlu” i “Beloj lađi”, Milica kaže da dosta radi na televiziji i da joj to predstavlja veliko zadovoljstvo.

"“Belu lađu” ponovo snimam, jedva sam dobila dopust da dođem i radim osam dana u Crnoj Gori. Tu seriju zaista svi volimo, uigrana smo ekipa, a “Košutnjak film” dobra produkcijska kuća. Igramo već nekoliko sezona i mnogo mi se sviđa, zato čim se vratim u Beogradu ide nastavak snimanja", priča Milša, koja dodaje da je nedavno završila i snimanje serije “Miris kiše na Balkanu” Ljubiše Samardžića.

"Imala sam malu, ali zanimljivu ulogu. Radim i u pozorištu, igram sad u Zagrebu. Osim toga, vraćam se i svojoj prvoj ljubavi modi, pa ću na poziv organizatora “Fashion Selectiona” učestvovati u nekoj od revija", ističe ona.

"Milša je moj nadimak. Mama i tata su me zvali Milice samo kada su bili ljuti na mene. Dugo se nijesam odazivala na to ime. Sada sam počela da uživam u njemu.

Na pitanje zašto koristi pseudonim, odgovara:

"Milša je moj nadimak. Mama i tata su me zvali Milice samo kada su bili ljuti na mene. Dugo se nijesam odazivala na to ime. Sada sam počela da uživam u njemu. Dobila sam ga po svojoj pokojnoj baki, ali moram priznati da me niko nikada nije tako zvao. Svi su me zvali Milša, na to sam se navikla i odlučila da to ime koristim i u profesiji kojom se bavim."

Bonus video: