Madžgalju 3 i po godine zatvora zbog pljačke banke

Branilac okrivljenog advokat Luka Brajković kazao je „Vijestima“ da nema materijalnih dokaza u vezi krivice njegovog klijenta.
175 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 31.03.2011. 14:50h

Vijeće sudije Vukomira Boškovića u Višem sudu u Bijelom Polju, osudilo je na 3 i po godine zatvora Mojkovčanina Marka Madžgalja (22), zbog razbojništva i nedozvoljenog držanja oružja, i ukinulo mu pritvor.

Madgalj je, prema presudi, 14. januara ove godine oko 8 časova u Ulici Mališe Damjanovića u Mojkovcu upao u ekspozituru CKB, prijetio blagajnici Oliveri Zindović i oduzeo 3.770 eura.

"Okrivljeni je maskiran crnom majicom preko lica, sa crnim rukavicama i repertiranim pištoljem marke CZ kalibra 7,65 milimetara, prišao pultu za kojim se nalazila Zindović i uperivši pištolj u nju govorio da preda pare jer je u pitanju pljačka. Sa opljačkanim novcem okrivljeni je pobjegao i sklonio se u stan V.K. U Mojkovcu", navodi se u optužnici.

Branilac okrivljenog advokat Luka Brajković kazao je „Vijestima“ da nema materijalnih dokaza u vezi krivice njegovog klijenta.

"Medjutim,on je priznao djelo navodeći da je zapao u dugove i da nije bilo drugog načina da vrati novac. Žalićemo se na visinu kazne drugostepenoj instanci", kazao je Brajković.

Bonus video: