Galeb poveo trku

Meč je odlučen u finišu drugog seta - Galeb je, naime, serijom 8:0 izjednačio na 1:1 i stekao psihološku prednost, koja se osjetila u nastavku meča..
0 komentar(a)
Galeb - Luka Bar, Foto: Anto Baković
Galeb - Luka Bar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 30.03.2011. 20:46h

U prvom meču finala plej-ofa odbojkašica, aktuelni šampion Galeb večeras je pokazao zube i sasvim zasluženo savladao gradskog rivala.

Luka Bar je, doduše, dobro otvorila duel. Izabranice Vladimira Milačića je dobar servis služio samo u prvom setu, a onda je nominalni gost pokazao svoje pravo lice. Presudila je bolja igra šampionki u polju i prijemu servisa, dok su „sirene” blistale samo na startu.

"Znao sam da nas očekuje izuzetno težak meč i da će Galeb upravo u ovim mečevima doigravanja pokazati sve ono što umije i zna. Samo u prvom setu smo odigrali onako kako sam očekivao, dok je u preostalim naš rival imao više od igre, naročito u fazi odbrane. Ne smatram da je ovim trijumfom bilo šta izgubljeno ili promijenjeno. Očekuje nas sasvim sigurno dugačka serija", istakao je Milačić.

Meč je odlučen u finišu drugog seta - Galeb je, naime, serijom 8:0 izjednačio na 1:1 i stekao psihološku prednost, koja se osjetila u nastavku meča..

"Ništa nije gotovo. Rekao sam i prije početka ovih duela, a ponoviću i sada, da vjerovatno ništa neće biti gotovo ni poslije tri odigrana meča. U finalnoj seriji konačno imam kompletnu ekipu na okupu, sve igračice su se oporavile od povreda i upravo u toj činjenici leži i naš najveći kvalitet na putu ka odbrani titule", naglasio je trener Galeba Luka Tijanić.

Drugi meč finalne serije biće odigran u subotu u 19 časova.

Luka Bar - Galeb 1:3 (25:19, 18:25, 22:25, 22:25)

Bar - Dvorana „Topolica”. Gledalaca: 500. Sudije: Vučković (Budva), Beljkaš (Bar).

Luka Bar: Perović, Vuksanović, N. Milivojević, Šofranac, Milović, Dabić, Hadžisalihović, Bakić, Tošić, E. Milivojević, Šušter, Stojanović.

Galeb: Vojinović, Milićević, Đukić, Rosić, Tapušković, Vukčević, Cvijović, Vulević, Jovanović, Medojević, Di Đirolamo, Broski.

Bonus video: