Dobar je u krevetu ako...

Obrati pažnju na to da li ima samopouzdanja ili ne. Muškarac koji je siguran u sebe, koji dJeluje "stabilno" i ima jasne životne ciljeve, zna i šta treba da radi u postelji sa partnerkom.
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.03.2011. 13:29h

Super ti je s njim dok ćaskate, šetate se? Vi volite iste knjige, filmove? Čak se oblačite slično? Da li će tako dobro biti i u krevetu? Evo kako to možeš da "provališ".

Obrati pažnju na to da li ima samopouzdanja ili ne. Muškarac koji je siguran u sebe, koji djeluje "stabilno" i ima jasne životne ciljeve, zna i šta treba da radi u postelji sa partnerkom.

Gledaj njegovo držanje tijela i kako hoda, naročito kako se ophodi sa drugim ljudima. Ako ti djeluje kao neko ko čvrsto stoji na svojim nogama, isto to te čeka i u kevetu. Ne, neće to uraditi s nogu, već tako da oboje budete sigurni da želite još.

Da li otvoreno govori o svojim planovima, namjerama, željama... bez obzira na to o čemu se radi? Ako je odgovor potvrdan znaj da su velike šanse da ćeš sa njim uživati u krevetu. Jasno će ti reći šta mu treba, ali će biti spreman i da odgovori tvojim zahtjevima.

Već dugo ti se udvara? Nikako da odustane? Nemoj ni ti - daj mu šansu. Uporni udvarači su i uporni ljubavnici, izdržljivi, maštoviti, željni da očaraju partnerku.

On nije nervozan? Nikada ne gubi kontrolu? Izgubiće je u krevetu! Zapravo, to je mjesto na kojem se relaksira i radi sve ono što će ga usrećiti, kao i ženu sa kojom je.

U stanju ste satima da razgovarate? Cijeni tvoju inteligenciju, voli kada mu na tom polju pariraš? Ti ni ne znaš da vi već vodite ljubav - verbalno.

I na kraju - iskustvo. On ti ne priča o bivšim devojkama, ali si se ti "raspitala". Ne brini ako ih je bilo mnogo. On je negdje morao da savlada sve te ljubavničke vještine. Brini samo da li je zdrav.

Bonus video: