Taksista preživio dramu u cik zore u podgoričkom naselju Dahna

Dejan Vujisić je istjerujući pravdu brutalno pretučen ispred kuće i u kući Aca Vukićevića.
260 pregleda 0 komentar(a)
Dejan Vujisić, Foto: Savo Prelević
Dejan Vujisić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.03.2011. 00:28h

Pravu dramu u cik zore preživio je prekjuče ujutro taksista Dejan Vujisić koji je istjerujući pravdu brutalno pretučen ispred kuće i u kući Aca Vukićevića u podgoričkom naselju Dahna.

Vujisić je bio u noćnoj smjeni kada je djevojku, za koju misli da se zove Jana, nešto poslije tri sata iza ponoći odvezao do tog naselja.

Mušterija mu je vožnju platila falsifikovanom novčanicom od 50 eura, a kada je nešto kasnije shvatio da je novac lažan, on je sve prijavio centrali taksi-udruženja, gdje mu je rečeno da ode do djevojke.

“Ne očekujući šta me čeka, negdje oko četiri sata ujutro, došao sam do kuće gdje sam ostavio djevojku i svirnuo 2-3 puta. Niko nije otvarao, a kako sam vidio kroz prozor siluete ljudi u kući odlučio sam da pokucam i da vratim novac.

Pozvao sam Janu, koja je bila u kući, a tada se na vratima pojavio Aco Vukićević koji me je pitao “Šta je problem”? Objasnio sam mu da sam od djevojke za vožnju dobio neispravan novac, kao i to da tražim da mi daju pravu novčanicu.

Tada me je Aco iznenada udario, a od siline sam pao”, pričao je mladić, koji 2-3 mjeseca radi kao taksista jer kao profesor fizičkog vaspitanja, kao i mnoge njegove kolege sa fakulteta, ne može da nađe posao u struci.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: