Spasoje Đekić prošao poligraf pa priznao ubistvo supruge

Đekić je povremeno radio kao ispomoć opštinskoj komunalnoj policiji kojoj je uglavnom pomagao oko regulisanja saobraćaja na kružnom toku tokom vrelih ljetnjih mjeseci
61 pregleda 0 komentar(a)
Ulcinj, Foto: Samir Adrović
Ulcinj, Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 25.03.2011. 20:04h

Ulcinjanin Spasoje Đekić (70) priznao je inspektorima ulcinjske policije da je usmrtio svoju suprugu Valentinu (60) čije beživotno tijelo je pronađeno u srijedu u iznajmljenom stanu u blizini penzionerskog odmarališta u tom gradu.

Kako je saopšteno iz Uprave policije Đekić je suprugu, koja je ruska državljanka, nakon kraće prepirke udarao i šutirao u predjelu glave i tijela, od čega je ona umrla.

"Ispostavi policije u Ulcinj u srijedu u 09.55 časova vlasnica apartmana u ulici Buda Tomovića Lj.M. prijavila je da je u iznajmljenom stanu zatečeno beživotno tijelo V.Đ. Na licu mjesta izašla na uviđaj a tijelo V.Đ. Upućeno na odjeljenje sudske patalogije u Kliničkom centru u Podgorici radi vršenja obdukcije", navodi se u saopštenju Uprave policije koje je potpisala portparolka Tamara Ralević.

Dodaje se da će osumnjičeni u subotu uz krivičnu prijavu biti predat istražnom sudiji Višeg suda u Podgorici zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo.

Đekić je povremeno radio kao ispomoć opštinskoj komunalnoj policiji kojoj je uglavnom pomagao oko regulisanja saobraćaja na kružnom toku tokom vrelih ljetnjih mjeseci.

Prema nezvaničnim saznanjima, Đekić je u četvrtak u Podgorici prošao poligraf bez greške ali mu je savjest proradila malo kasnije, pa je priznao ubistvo.

Vlasnica apartmana je ranije kazala "Vijestima" da nije vidjela povrede na ženi, nakon što je našla kako leži na podu.

Bonus video: