Elizabet Tejlor sahranjena na istom groblju gdje i Majkl Džekson

Elizabet Tejlor je "željela da zakasni i na sopstvenu sahranu", izjavila je njena predstavnica Sali Morison.
146 pregleda 0 komentar(a)
Elizabet Tejlor, Foto: Rojters
Elizabet Tejlor, Foto: Rojters
Ažurirano: 25.03.2011. 09:50h

Holivudska diva Elizabet Tejlor sahranjena je u juče na Forest lon groblju u blizini Los Anđelesa, na kojem počivaju mnoge filmske zvijezde, uključujući i njenog dobrog prijatelja Majkla Džeksona.Pristup groblju bio je blokran, sahrana je priređena u uskom krugu i prisustvovalo je 40-ak članova njene porodice i prijatelja, javile su agencije.Služba je počela 15 minuta kasnije nego što je bilo najavljeno, po izričitoj želji glumice koja je ostavila uputstvo da neko saopšti da je Elizabet Tejlor "željela da zakasni i na sopstvenu sahranu", izjavila je njena predstavnica Sali Morison.Elizabet Tejlor umrla je u srijedu, u 80. godini, od srčane insuficijencije.Na groblju Forest loun počivaju i Klark Gejbl, Red Skelton, Volt Dizni i Net King Kol.

Brodvejska pozorišta u čast Elizabet Tejlor

Pozorišta na Brodveju u Njujorku odaće počast Elizabeti Tejlor time što će večeras na trenutak ugasiti svijetla.

Udruženje brodvejskih pozorišta saopštilo je da će ulazi u teatre u 20 sati biti zamračeni jedan minut, u čast holivudske filmske legende.

Elizabet Tejlor je prvi put zaigrala na Brodveju 1981. u novoj verziji "Malih lisica" Lilijan Helman i za tu rolu bila nominovana za nagradu Toni za glavnu ulogu.

Na Brodvej se vratila 1983. u "Privatnim životima" Noela Kauarda u komadu u kojem joj je partner bio bivši suprug Ričard Barton.

Poznatija kao filmska glumica, Elizabet Tejlor je igrala i u filmskim verzijama pozorišnih klasika kao što je "Mačka na usijanom limenom krovu" Tenesija Vilijamsa.

Bonus video: