Snup Dog snima "napušenu komediju"

Trenutno su u pripremi tri komedije sa raznim glumačkim i muzičkim zvijezdama.
71 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.03.2011. 17:40h

Smijeha nikad dosta, svi se slažu pa i holivudski producenti. Zato su komedije uvijek aktuelne, a trenutno su u pripremi tri sa raznim glumačkim i muzičkim zvijezdama.

Američki reper Snup Dog i njegov mlađi kolega Viz Halifa snimaće od maja komediju "High School", za koju su napisali i muziku.

Dvojica muzičara došla su na ideju o snimanju filma dok su zajedno radili u studiju.

"Volim Vizovu muziku, kao i on moju i desilo se da me pozvao na gostovanje na jednom od njegovih remiksa.

Zatim smo postali dobri prijatelji i proveli puno vremena zajedno. Snimili smo šest ili sedam pjesama i došli na ideju da snimimo film i filmsku muziku", ispričao je Snup Dog za Billboard.

Detalji oko premijere još su nepoznati, a Snup je film "High School" opisao kao "napušenu komediju koju će obožavati ljudi koji vole marihuanu". Jedna od numera koju su Snup Dog i Viz Halifa snimili, a koja se "sama nameće kao saundrek filma" je "This Weed is Mine" .

Još jedna američka komedija koja pretenduje da postane bioskopski hit je već najavljena "Playing the Field". Novina je da se Denis Kvejd priključio glumačkoj postavi u kojoj su Uma Turman, Džerard Batler, Džesika Bil i Noa Lomaks.

Film će biti priča o profesionalnom sportisti (Batler) koji pokušava da se iskupi za neuspješnu karijeru tako što trenira fudbalski tim svog sina. Ipak, problem je u tome što mu pažnju sa mladih igrača skreću njihove atraktivne majke.

Kvejd igra trenera suparničkog tima, Uma Turman jednu od majki, a Džesika Bil Batlerovu bivšu ženu.

Film režira Gabrijele Mučino (Potraga za srećom), po scenariju Robija Foksa. Snimanje je počelo u Šrevportu u Luizijani, a premijera se očekuje sljedećeg ljeta.

Ni romantičnih komedija neće faliti, a jedna od njih je “Više od drugara” sa Milom Kunis i Džastinom Timberlejkom u glavnim ulogama.

Oni glume dvoje prijatelja kojima su dosadile veze, i odlučuju da se upuste u "šemu" koja će biti samo seksualnog karaktera. Međutim, zajedničko vrijeme van kreveta im sve više prija, a njihovi prijatelji misle da se tu rađa ljubav...

Premijera filma koji je režirao Vil Glak, a u sporednim ulogama su Vudi Harelson, Patriša Klarkson, Ričard Dženkins i Ema Stoun, biće 22. jula.

Galerija

Bonus video: