Radarske kontrole češće na prilazima Danilovgradu

Među planovima saobraćajne policije je pojačana kontrola motociklista, autobuskog i taksi saobraćaja, kao i edukacija najmlađih.
70 pregleda 0 komentar(a)
policija, balon, Foto: Arhiva "Vijesti"
policija, balon, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 24.03.2011. 18:09h

Apel učesnicima u saobraćaju da se strogo pridržavaju saobraćajnih propisa kako bi se izbjegle nezgode i podigao nivo bezbjednosti saobraćaja upućen je sa sastanka tima za unapređenje bezbjednosti saobraćaja na teritoriji danilovgradske opštine.

Članovi tima, rukovodilac danilovgradske ekspoziture policije Blažo Pavićević, pomoćnik za bezbjednost saobraćaja Dragoljub Lončar, pomoćnik za prekršajnu preventivu Zoran Drašković, načelnik Komunalne policije Zdravko Đurović, predstavnik Direkcije za saobraćaj Dejan Stojović i Sekretarijata za urbanizam Srđa Šćepanović, prezentovali su, svako iz svoje nadležnosti, rezultate postignute od prethodnog sastanka do danas, ali i diskutovali o novim mogućnostima za poboljšanje bezbjednosti saobraćaja.

Prema riječima Dragoljuba Lončara, velika angažovanost saobraćajne policije znatno je smanjila broj saobraćajnih nezgoda na teritoriji te opštine, a nije bilo teško povrijeđenih niti životno ugroženih.

No, i pored toga, saobraćajni prekršaji su bez obzira na preventivne i represivne mjere i dalje brojni.

"Zbog velikog broja prekršaja došli smo do zaključka da treba pojačati mjere radarske kontrole na prilaznim putevima što će se u narednim danima i raditi. Zbog toga, apelujem na vozače da se pridržavaju saobraćajnih popisa", rekao je Lončar.

Među planovima saobraćajne policije je pojačana kontrola motociklista, autobuskog i taksi saobraćaja, kao i edukacija najmlađih.

Bonus video: