Oliver Stoun u svijetu droge

Kontroverzni reditelj Oliver Stoun radi na kriminalističkom filmu o svijetu droge, a za taj projekat želi da angažuje veoma zgodnu šeficu mafije - Salmu Hajek!
81 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.03.2011. 13:48h

Sljedeći projekat Olivera Stouna trebalo bi da bude kriminalistički triler nazvan Savages, prenosi filmski.net. Ostvarenje se bazira na istoimenom romanu Dona Vinsloua, a “divljaci” iz naslova su pripadnici narkobiznisa koji je glavna tema tog djela.

U ulogama dvojice kalifornijskih uzgajivača marihuane trebalo bi da se pojave Aron Džonson i Tejlor Kič, za učešće u projektu je veoma zainteresovan Benisio del Toro, dok u ulozi okrutne šefice meksičkog kartela Stoun vidi Salmu Hajek. Ona će igrati šeficu mafije koja pokušava da primora kalifornijske dilere da igraju po njenim pravilima, a da bi u tome uspjela otima njihovu prijateljicu Ofeliju.

Rolu Ofelije trebalo je da dobije Dženifer Lorens, ali pošto je ona zauzeta, kao alternativa se pominje Olivija Vajld. Stoun trenutno radi na scenariju zajedno sa piscem romana Vinslouom, dok će za produkciju filma biti zadužen Universal.

Bonus video: