Nikšićka policija oduzela 30 kg marihuane

Kriminalističkom obradom utvrđeno da je Bojović, po angažmanu vlasnika Mijatovića, drogu namjeravao da preveze u Bosnu a dalje prema zemljama Zapadne Evrope
199 pregleda 0 komentar(a)
DROGA KAMION, Foto: Uprava policije
DROGA KAMION, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 23.03.2011. 16:03h

U zajedničkoj akciji službenika PJ Nikšić i Uprave u kamionu kojim je upravljao Vladica Bojović (33) iz Nikšića pronađeno i oduzeto oko 30 kilograma marihuane.

"Na graničnom prelazu Vraćenovići zaustavljeno je teretno vozilo marke "man" nikšićkih tablica koje se vodi na firmu "Vojičić DOO", a koje je u vlasništvu Branislava Mijatovića (47). Vozilom je u trenutku zaustavljanja upravljao Vladica Bojović iz Nikšića. Zbog nepotpune tehničke opreme pretres nije obavljen na graničnom prelazu već je vraćen za Nikšić gdje su u specijalno izgrađenom bunkeru prikolice pronađena tri pvc džaka u kojima se nalazilo 25 pakovanja sa 30 kilograma marihuane, saopšteno je iz nikšićke policije.

Dodaje se da je kriminalističkom obradom utvrđeno da je Bojović, po angažmanu vlasnika Mijatovića, drogu namjeravao da preveze u Bosnu a dalje prema zemljama Zapadne Evrope.

Bonus video: