Opljačkan hotel u Crnji, lopovi ukrali bakar

Lopovi su isjekli i spoljnu rasvjetu i odnijeli kablove. Ličina koji smatra da je objekat pokraden u posljednjih desetak dana, slučaj je prijavio policiji koja je izvršila uviđaj
213 pregleda 0 komentar(a)
bakar, Foto: Ilustracija
bakar, Foto: Ilustracija
Ažurirano: 21.03.2011. 08:49h

Iz sezonskog hotela Meje Ličine, koji se nalazi u Crnji u blizini regionalnog puta prema Peći, ukradeno je oko 1.500 metara bakarnih cijevi, vrijednih oko sedam hiljada eura. Vlasnik koji oko dvije decenije živi i radi u inostranstvu je provalu primijetio prekjuče prilikom slučajnog obilaska objekta.

Lopovi su, prema njegovim riječima, razbili prozor u prizemlju i ušli u hotel u kojem su alatom koji su tamo našli isjekli cijevi za grijanje i odvrnuli ventile. Oruđe koje su koristili prilikom pljačke nijesu ponijeli sa sobom.

Lopovi su isjekli i spoljnu rasvjetu i odnijeli kablove. Ličina koji smatra da je objekat pokraden u posljednjih desetak dana, slučaj je prijavio policiji koja je izvršila uviđaj.

Isti hotel je na meti provalnika bio i prethodne dvije godine kada su iz njega u dva navrata uzeti stolarija, razne mašine i alati u vrijednosti od oko 10 hiljada eura.

Bonus video: