Šta nas sve čeka na putu do srodne duše?

"Svi znamo koliko je teško pronaći pravog partnera, ali ako pogledamo ovu statistiku život djeluje još surovije", kaže Din Adams, portparol servisa za upoznavanje Meeteez.
0 komentar(a)
srodna duša, Foto: Guliver/Getty images
srodna duša, Foto: Guliver/Getty images
Ažurirano: 20.03.2011. 09:50h

Prosječna žena poljubiće se sa 22 muškarca, četiri puta će biti u ozbiljnoj vezi, i pet puta će joj različiti partneri slomiti srce pre nego što upozna "onog pravog". Prije nego što se skrasi sa svojom srodnom dušom, prosječna žena imaće i šest katastrofalnih prvih sastanaka, isto toliko puta upustiće se u neobavezan seks, partneri će je četiri puta prevariti, i upoznaće bar jednog partnera preko Interneta.

Sa druge strane, muškarci prije nego što se skrase poljube 23 djevojke, desetak puta upuste se u seks za jednu noć, ali im srce bude slomljeno u prosjeku šest puta.

"Svi znamo koliko je teško pronaći pravog partnera, ali ako pogledamo ovu statistiku život djeluje još surovije", kaže Din Adams, portparol servisa za upoznavanje Meeteez, koji je sproveo anketu u kojoj je učestvovalo 2.000 punoljetnih ispitanika, prenosi Mondo.

Iako djeluje kao pravo čudo što nismo digli ruke od ljubavi, vjerovatno nas drži onaj sjajan osjećaj kad tek upoznamo nekoga i prve iskrice se probude, kaže Adams, dodajući da je "šteta što prije upoznavanja srodne duše moramo da prođemo kroz toliko toga".

Ipak, ako je za neku utjehu, da smo naišli na onog pravog ili onu pravu znamo već posle četiri nedjelje veze.

Bonus video: