Rivijera sparinguje protiv Mladosti iz Kaštele

"Ove dvije provjere dolaze u pravo vrijeme, s obzirom da od završetka Lige šampiona nijesmo igrali mečeve sa jakim ekipama", kazao je za „Vijesti“ trener Budvana Veselin Vuković.
0 komentar(a)
Veselin Vuković, Foto: V.BELOJEVIĆ
Veselin Vuković, Foto: V.BELOJEVIĆ
Ažurirano: 15.03.2011. 19:03h

Nakon odlaska Čupkovića na pozajmicu u Romu (italijanska A1 liga), te Šafranoviča u Milano (A2 liga), te nemogućnosti da se za domaću ligu registruje Kubanac Poej (u međuvremenu se i povrijedio), Budvanska rivijera je izgubila dobar dio svoj „arsenala“. Razlika u odnosu na najbliže pratioce u prvenstvu se smanjila, ali su Budvani i dalje apsolutno najjača ekipa u ligi i sve osim odbrane titule bilo bi prvorazredno iznenađenje.

Kako bi provjerili mogućnosti sadašnjeg sastava, posebno primačku liniju u kojoj će se za dva mjesta boriti Ćaćić (najsigurniji starter), Božidar Ćuk i Radunović, izabranici Veselina Vukovića u srijedu putuju u Kaštelu, kraj Splita, gdje će protiv Mladosti Marine iz Kaštele odigrati dva kontrolna meča uoči početka finala plej-ofa protiv boljeg iz duela Budućnosti i Studentskog centra. Mladost Kaštela je lani bila vicešampion Hrvatske, iza Zagrebačke Mladosti, a ove godine je u ligaškom dijelu Srednjeevropske lige zauzela četvrto mjesto i izborila plasman na finalni turnir ovog takmičenja, zajedno sa šampionom Bledom (koga vodi crnogorski stručnjak Igor Kolaković), te austrijski timovi Hipo Tirol i Dob.

"Ove dvije provjere dolaze u pravo vrijeme, s obzirom da od završetka Lige šampiona nijesmo igrali mečeve sa jakim ekipama. Mladost je kvalitetan protivnik, pokazao je to u Srednjeevropskoj ligi, i proitv njih ćemo moći da provjerimo i podignemo nivo forme, te da vidimo na čemu smo, s obzirom da više nijesmo jaki kao do početkom februara. Takođe, ovo je i lijepa prilika za uspostavljanje dobre saradnje sa klubovima iz okruženja, pa je korist ovakvih mečeva višestruka". kazao je za „Vijesti“ trener Budvana Veselin Vuković.

Bonus video: