Uradite joj to – na više načina

Prije nego što vaši odnosi u krevetu zahlade, isprobajte sedam osnovnih tipova seksa.
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.03.2011. 12:27h

Kada su muškarac i žena dugo godina zajedno, mala je vjerovatnoća da će ih zaobići - rutina.

Nažalost, nekim parovima se to dogodi čak i prije nego stignu da isprobaju sve tipove seksa.

Neki to mogu da rade satima, a ako i vi želite evo savjeta.

Prije nego što vaši odnosi u krevetu zahlade, isprobajte sedam osnovnih tipova seksa.

Ne, nije riječ o pozama!

Životinjski seks

Požuda pomiješana s malom dozom agresivnosti može da bude odličan recept za nezaboravan seks. Ako ste raspoloženi za malo strastvenije vođenje ljubavi, strgnite odjeću jedno s drugog, preskočite predigru i napravite to poput životinja, savjetuju na stranici getfrank.co.nz, a prenosi net.hr.

Romantični seks

S druge strane, ako ste skloniji izlivima nježnosti, ostavite dovoljno vremena za dugotrajne poljupce i zagrljaje kojima ćete se prepustiti. To će vas zbližiti i emocionalno i seksualno. Zapalite svijeće, pustite muziku, zavucite se pod jorgane i ostanite tamo satima.

Seks pomirenja

Posle svađe u vazduhu se mogu osjetiti kako vrcaju iskrice. Adrenalin je tu i zašto ga ne usmjeriti na seks. Ne čekajte da vas ljutnja prođe nego odmah krenite u akciju.

Seks na godišnjem odmoru

Nema opravdanja za neseksanje tokom godišnjeg odmora. Oboje ste opušteni, nema svakodnevne rutine – buđenje, odlazak na posao, dolazak s posla, umor, briga o djeci... Prepustite se jedno drugom i uživajte u tome što ste na drugom mjestu i što imate vremena za jutarnju ljenost i kasni odlazak na spavanje.

Seks “nadam se da nas neće uhvatiti”

Dosađujete se na nekoj zabavi? Pronađite neku skrivenu prostoriju i uradite to na brzinu, kao u filmovima. Mogućnost da budete uhvaćeni dodatno će podgrijati strast i dodati malo uzbuđenja u vaš seksualni život.

Maratonski seks

Zimski dani, koji su evo već na izmaku, znaju da budu toliko naporni da radnim danom jedva ustajete iz kreveta, no kada dođe vikend i ne morate nigdje da idete, ko vam brani da cijeli dan provedete u krevetu i izazovete jedno drugo na maratonski seks?!

Seks o kakvom ste maštali

Imate seksualne maštarije?! E pa, ima ih i vaš partner. Ako ste oboje raspoloženi za malo glume i isprobavanja, podijelite svoje maštarije. Ako partner želi seks pod vedrim nebom ili želi biti vaš rob – omogućite mu to.

Galerija

Bonus video: