Malević ponovo na klupi Hrvatske

Malević je, podsjećanja radi, u proljeće prošle godine bio imenovan za drugog selektora Crne Gore od obnavljanja nezavisnosti.
95 pregleda 0 komentar(a)
Rade Malević, Foto: Zoran Đurić
Rade Malević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 12.03.2011. 23:04h

Rade Malević ponovo je izabran za selektora odbojkaške reprezentacije Hrvatske, koju je već vodio u nekoliko navrata, posljednji put 2007. godine. Hrvatska će igrati u Evropskoj ligi umjesto Portugala (koji je umjesto Egipta ušao u Svjetsku ligu), u grupi sa Velikom Britanijom, Slovenijom i Belgijom.

“Pred nama je puno posla i velike ambicije, koje ne skrivamo. To, prije svega, mislim na uspješan nastup u Evropskoj ligi, a najvažniji dio programa ove godine su kvalifikacije za Olimpijske igre u Londonu 2012. Predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Zdeslav Barač obići će sve igrače u inostranstvu na koje računam i s njima razgovarati. Potom ću ih i lično nazvati”, rekao je Malević.

Malević je, podsjećanja radi, u proljeće prošle godine bio imenovan za drugog selektora Crne Gore od obnavljanja nezavisnosti. Na klupi Crne Gore, međutim, zadržao se jednu akciju, vodeći naše seniore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvu u Češkoj i Austriji. Crna Gora je pod njegovim vođstvom zabilježila jednu pobjedu (Hrvatska) u šest utakmica u kvalifikacionoj grupi sa Hrvatskom, Njemačkom i Estonijom...

Bonus video: