20 saobraćajnih nezgoda, 2 osobe teže povrijeđene

U zemlji se jutros saobraća po pretežno suvim putevima, uz dobru vidljivost, a u višim predjelima, zbog mraza, ima poledice, saopšteno je iz Auto moto-saveza (AMSCG).
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 11.03.2011. 07:41h

U protekla 24 sata na putevima u Crnoj Gori dogodilo se 20 saobraćajnih nezgoda u kojima su 2 osobe zadobile teže, a 2 osobe lakše povrede.

U zemlji se jutros saobraća po pretežno suvim putevima, uz dobru vidljivost, a u višim predjelima, zbog mraza, ima poledice, saopšteno je iz Auto moto-saveza (AMSCG).Oni navode da su na putevima pored rijeka i kamenih kosina mogući sitniji odroni i vozačima savjetuju da voze oprezno i poštuju saobraćajnu signalizaciju. Napominju i da je zimska oprema obavezna. Na magistralnom putu Podgorica - Kolašin u tunelu broj šest saobraćać će danas biti u prekidu od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati zbog asfalitranja.Na istom putu kod tunela 17 saobraća se jednom trakom i djelimično proširenjem.Na magistralnom putu Podgorica-Danilovgrad-Nikšić, na dionici Bralenovica petlja-Danilovgrad, zbog radova saobraća se na osnovu privremeno postavljene saobraćajne signalizacije.Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići, mogući su povremeni kraći prekidi u saobraćaju.Iz AMSCG savjetuju opreznu vožnju u mjestu Bać, na putu Berane-Rožaje-Špiljani, zbog klizišta.

Bonus video: