OPREZ NA PUTU

11 saobraćajnih nezgoda, jedna osoba lakše povrijeđena

Na jugu zemlje se saobraća po suvim putevima, dok se na sjeveru savjetuje opreznija vožnja zbog mjestimičnih sniježnih padavina, saopšteno je iz Auto moto-saveza (AMSCG).
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 07.03.2011. 07:41h

U protekla 24 sata na putevima u Crnoj Gori dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda u kojima je 1 lice zadobilo lakše povrede.

Na jugu zemlje se saobraća po suvim putevima, dok se na sjeveru savjetuje opreznija vožnja zbog mjestimičnih sniježnih padavina, saopšteno je iz Auto moto-saveza (AMSCG).Navodi se da su na putevima pored rijeka i kamenih kosina mogući sitniji odroni, pa vozačima savjetuju da voze oprezno i poštuju saobraćajnu signalizaciju. Na magistralnom putu Podgorica-Danilovgrad-Nikšić, na dionici Bralenovica petlja-Danilovgrad, zbog radova saobraća se na osnovu privremeno postavljene saobraćajne signalizacije.Na magistralnom putu Podgorica-Kolašin zbog radova saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom. Kod tunela 17 saobraća se jednom trakom i djelimično proširenjem.Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići, mogući su povremeni kraći prekidi u saobraćaju.Iz AMSCG savjetuju opreznu vožnju u mjestu Bać, na putu Berane-Rožaje-Špiljani, zbog klizišta.

Preporučujemo za Vas