11 saobraćajnih nezgoda, jedna osoba lakše povrijeđena

Na jugu zemlje se saobraća po suvim putevima, dok se na sjeveru savjetuje opreznija vožnja zbog mjestimičnih sniježnih padavina, saopšteno je iz Auto moto-saveza (AMSCG).
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 07.03.2011. 07:41h

U protekla 24 sata na putevima u Crnoj Gori dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda u kojima je 1 lice zadobilo lakše povrede.

Na jugu zemlje se saobraća po suvim putevima, dok se na sjeveru savjetuje opreznija vožnja zbog mjestimičnih sniježnih padavina, saopšteno je iz Auto moto-saveza (AMSCG).Navodi se da su na putevima pored rijeka i kamenih kosina mogući sitniji odroni, pa vozačima savjetuju da voze oprezno i poštuju saobraćajnu signalizaciju. Na magistralnom putu Podgorica-Danilovgrad-Nikšić, na dionici Bralenovica petlja-Danilovgrad, zbog radova saobraća se na osnovu privremeno postavljene saobraćajne signalizacije.Na magistralnom putu Podgorica-Kolašin zbog radova saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom. Kod tunela 17 saobraća se jednom trakom i djelimično proširenjem.Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići, mogući su povremeni kraći prekidi u saobraćaju.Iz AMSCG savjetuju opreznu vožnju u mjestu Bać, na putu Berane-Rožaje-Špiljani, zbog klizišta.

Bonus video: