OPREZ NA PUTU

15 saobraćajnih nezgoda, 3 osobe lakše povrijeđene

U zemlji se saobraća po suvim putevima, ali je na sjeveru, po kotlinama i duz rječnih tokova vidljivost smanjena zbog niske oblačnosti, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 05.03.2011. 07:36h

U protekla 24 sata na putevima u Crnoj Gori dogodilo se 15 saobraćajnih nezgoda u kojima su 3 lica zadobila lakše povrede.

U zemlji se saobraća po suvim putevima, ali je na sjeveru, po kotlinama i duz rječnih tokova vidljivost smanjena zbog niske oblačnosti, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).Oni navode da su na putevima pored rijeka i kamenih kosina mogući sitniji odroni, pa vozačima savjetuju da voze oprezno i poštuju saobraćajnu signalizaciju. Podsjećaju da je zimska oprema obavezna.Na magistralnom putu Podgorica-Danilovgrad-Nikšić, na dionici Bralenovica petlja-Danilovgrad, zbog radova saobraća se na osnovu privremeno postavljene saobraćajne signalizacije.Na magistralnom putu Podgorica-Kolašin zbog radova saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom. Kod tunela 17 saobraća se jednom trakom i djelimično proširenjem.Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići, mogući su povremeni kraći prekidi u saobraćaju.Iz AMSCG savjetuju opreznu vožnju u mjestu Bać, na putu Berane-Rožaje-Špiljani, zbog klizišta.

Preporučujemo za Vas