Ostaćete same ako nastavite ovako

Možda ste od onih žena koje se iz dana u dan pitaju zašto nikako ne mogu pronaći srodnu dušu? Upitajte se šta radite pogrešno i možete li to ispraviti.
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.03.2011. 16:38h

Na stranici yourtango.com navedene su tri uobičajene greške koje ponavljaju slobodne žene i koje je napravila Dženifer Lopez, odnosno Zoe u filmu Rezervni plan, piše net.hr.

Saznajte da li je baš on muškarac vašeg života. Vrijeme je da prestanete da se pitate gdje je onaj pravi i napravite malu analizu. Ako pravite neku od navedenih graška, vrijeme je da nešto preduzmete.

Posao prije svega

U filmu rezervni plan Dženifer Lopez glumi mladu, potpunu, uspješnu i atraktivnu ženu koja je napustila posao u velikoj firmi i pokrenula je sopstveni posao. U njenom životu sve se vrti oko posla, a onda kada sretne divnog, zainteresiranog i slobodnog muškarca, učiniće sve da ga otjera od sebe. Većina žena smatra da nešto nije u redu s muškarcem koji ih smatra privlačnima i otjeraće ga, a da s mu nijesu pružile šansu. Ostaju zaokupljene poslom, i ne samo da im je tada teško pristupiti, nego je nemoguće sa njima povezati i zbližiti.

Vrijeme je isteklo

Zoe u filmu vjeruje da je njeno vrijeme isteklo te da je propustila priliku za ljubav, brak i majčinstvo. Nažalost, mnoge slobodne žene tako misle, ali su u krivu. Vremena se mijenjaju, nema pravila za to kada je pravo vrijeme za brak i za majčinstvo. Žene su u današnje vrijeme sklonije tome da odgađaju ulazak u brak, pa i rađanje. Iako biologija nije uvijek na našoj strani, uvijek postoji rješenje – surogat-majka ili usvajanje.

Svi su muškarci isti

Mnoge slobodne žene smatraju da više nema 'dobrih' muškaraca, da su već zauzeti ili da su svi isti. To nije istina. Možda nisu najzanimljiviji ili baš onakvi kakve ste zamišljali, ali 'dobri' muškarci postoje. Ne držite se toga da su svi muškarci isti i dajte im šansu da vas u to uvjere. Nažalost, kada se 'dobar' muškarac i pojavi, zato jer je takav i nije pretjerano zanimljiv, najčešće 'izvisi', i to uglavnom zbog nekog zauzetog ili ne baš sklonog ozbiljnim vezama.

Bonus video: