Pretučen sindikalac Luke Bar Vidoje Leković

Vidoje Leković(45) iz Pavinog Polja nastanjen u Baru pretučen je prije dvije večeri na putu koji od Pavinog polja vodi prema Kovrenu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.03.2011. 14:15h

Kako nezvanično saznajemo, Leković koji je sindikalni aktivista Luke Bar, dovezao se automobilom „tojota“ iznajmljenim kod Rentakara."

Dva dana je boravio kod rođaka i prijatelja i na samom izlazu iz Pavinog polja navodno su ga zaustavila trojica zasada neidentifikovanih muškaraca, koji su na glavi nosili fantomke", rekao je izvor "Vijesti" koji je želio da ostane anoniman.

"Tukli su ga po glavi i drugim dijelovima tijela tako da su na njegovom licu bile vidljive modrice.Oteli su mu ključeve od auta i bacili a takodje su skinuli i registarske tablice i udaljili se u nepoznatom pravcu. Pretučeni Leković je taksijem dovežen u bjelopoljske zdravstvene ustanove gdje mu je ukazana pomoć.Izjavio je da napadače ne poznaje i da se uglavnom ničega ne sjeća. O svemu je obaviještena policija".

U bjelopoljskoj policiji nijesu željeli da daju informacije o tom incidentu ali, nezvanično saznajemo da se intenzivno radi na rasvetljavanju tog slučaja.

Bonus video: