Udes u Bloku 5, taksista teže povrijeđen

Taksista Miroslav Popović teže je povrijeđen, dok su trojica mladića prošla sa lakšim povredama u žestokom udesu koji se sinoć oko 22.45 časova dogodio na raskrsnici između Bloka pet i šest naspram trim staze u Podgorici.
0 komentar(a)
udes blok 5, Foto: Zoran Đurić
udes blok 5, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 02.03.2011. 08:01h

Očevici teškog udesa ispričali su da je od siline udara taksista, koji je bio za volanom bijelog “pežoa 308” udruženja 19723, ispao kroz suvozačeva vrata i nekoliko minuta nepomično ležao na asfaltu pored trotoara.

Popovića su mladići koji su naišli prebacili do Urgentnog bloka Kliničkog centra gdje su ljekari konstatovali više povreda, ali njegovo stanje nije bilo ozbiljno koliko se to u prvi mah činilo.

“Trenutno je na snimanjima. Ugruvan je, ali smatramo da povrede nijesu ozbiljne”, rečeno je sinoć “Vijestima” u Kliničkom centru.

Po svemu sudeći, Popović koji je vozio taksi automobil kretao se iz pravca Tološa i na raskrsnici je skretao lijevo ka Bloku pet. U toku skretanja vozač bijelog “audija A-3” Ljubiša Đurišić, koji je nailazio bulevarom iz pravca grada, ga je direktno udario u suvozačeva vrata, a oba automobila su se onda zaustavila u drugoj kolovoznoj traci.

Sa Đurišićem su u automobilu bila još dvojica mladića koji su nakon udesa prebačeni u Hitnu pomoć, a njihove povrede nijesu bile teže prirode.

Tokom policijskog uviđaja na mjestu udesa rasuti djelovi smrskanih automobila svjedočili su o žestini udara. Guma sa “pežoa” odletjela je pedesetak metara dalje od mjesTa udesa, a neki djelovi završili su i na obližnjem igralištu...

Bonus video: