Policija rasvijetlila 2 brutalne tuče u Podgorici

Policija je zbog nanošenja teških povreda uhapsila Ž.V. (39) i P.N. (26) iz Podgorice, zbog sumnje da su sugrađaninu D.S. (36), rođenog u Kolašinu, u tuči polomili nos
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.03.2011. 18:00h

Podgorička policija rasvijetlila je dvije brutalne tuče, u kojima su akteri obračuna suparnicima lomili ruke i noseve...

Policija je zbog nanošenja teških povreda uhapsila Ž.V. (39) i P.N. (26) iz Podgorice, zbog sumnje da su sugrađaninu D.S. (36), rođenog u Kolašinu, u tuči polomili nos.

Policija sumnja da su njih dvojica 19. februara u jednom kafiću u Zagoriču, nakon prepirke napali D.S. a potom mu nanijeli više povreda po glavi i tijelu.

Zbog dislokacije nosa D.S. se za pomoć obratio ljekarima koji su policiji prijavili težak incident. On inspektorima nije želio da otkrije ko ga je istukao, već je tvrdaio da je pao niz stepenice, ali je policija uspjela da otkrije osumnjičene.

Policija je zbog druge tuče u kafiću “Luksor” u Ulici Serdara Jola Piletića uhapsili D.B. i M.B. koji se sumnjiče da su 21. februara oko 18,20 časova, istukli M.Š. iz Podgorice.

D.B. je, kako se sumnja, M.Š. zadao više udaraca bejzbol palicom u predjelu glave i tijela, dok ga je M.B. više puta udario pesnicama.

Ljekari u Urgentnom bloku su konstatovali prelom lijeve ruke i nekoliko povreda na glavi M.Š.

Bonus video: