Za seksi i neodoljiv osjećaj!

Ako žena sama po sebi ne posjeduje seksipil, senzualnost, ženstvenost, teško da će joj išta od predloga koji slijede pomoći.
72 pregleda 0 komentar(a)
žene, Foto: Www.shutterstock.com
žene, Foto: Www.shutterstock.com
Ažurirano: 01.03.2011. 15:06h

Želite uvijek da budete privlačne, zadovoljne, seksi?

Postoje jednostavni, mali trikovi koji mogu da vam pomognu u tome: seksi žena odiše samopozdanjem, samouvjerenošću, odlučnošću, lakše i brže ostvaruje postavljene ciljeve.

Napomena: ako žena sama po sebi ne posjeduje seksipil, senzualnost, ženstvenost, teško da će joj išta od predloga koji slijede pomoći.

Pomaže damama koje žele da svoj seksipil još više istaknu i naglase, koristeći nove stvari, koje do sad možda nisu.

Postignite “seksi osjećaj":

Seks

Seks obezbjeđuje opuštenost, zadovoljstvo, energiju, daje osjećaj oslobođenosti. Zato, šta to može obezbijediti seksi – izgled bolje od samog seksa? Sva istraživanja pokazuju da je seks savršeno sredstvo u borbi protiv akni, suve kože i starenja.

Uvijek dovoljno sna

Kada ste umorni, možete da izgledate dobro, ali osjećaj neće biti takav. Zato uvijek vodite računa o tome da se odmorite, legnite ranije, a ujutro, odmorni, odisaćete energijom, biti veseli i privlačni.

Unosite inovacije u izgled

Promjene su uvijek dobrodošle posebno ako ste zapale u kolotečinu.

Promijenite frizuru ili boju kose – efekat promjene biće više nego pozitvan.

Pravi losion

Losion za tijelo koji njeguje kožu i divno miriše, biće koristan: nanesite ga, umasirajte u kožu kružnim pokretima. Rezultat? Osjećaćete se totalno seksi.

Depilacija

Ako niste “sređene”, ako ste se zapustile, pošto ste u dugoj vezi/braku, nećete se osjećati zavodljivo. Jednostavno, ne ispuštate feromone i izostaje seksi - osjećaj.

Zato – odmah na depilaciju!

Parfem

Novi parfem učiniće čuda - ako već izvjesno vrijeme koristite određeni parfem, moguće je da ste postali imuni na njegov seksi - efekt. Žena koja lijepo miriše, privlačna je i zavodljiva i sebi i drugima.

Koža bez sjaja

Kako će pogled biti zavodljiv, ako niste zadovoljni svojim licem: čistite kožu redovno i nanosite puder oprezno, u manjim količinama.

Usne

Riječ je o jednom od najseksipilnijih dijelova lica i tijela uopšte.

Zato ih uvijek dovoljno njegujte. Uvijek koristite balsam ili sjaj za usne.

Nadutost

Po mišljenju nekih stručnjaka, najveći protivnik seksi - osjećaja je nadutost stomaka.

Da biste ga zaobišli izbjegavajte sljedeće namirnice: jabuke, kruške (sadrže sorbitol) i namirnice bogate skrobom krompir, oriz i hljeb.

Bonus video: