Pijani dječak (11) završio u bolnici, prijava protiv vlasnika "Porta"

Dječaka je u Urgentni blok, oko 02.00 časa, dovela grupa mlađih lica, koja je tvrdila da ga je našla na jednog klupi u naselju Blok V
104 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 28.02.2011. 18:27h

Protiv N.R. iz Podgorice, vlasnika kafe bara „Porto" u Podgorici, biće podnešena prekršajna prijava zbog osnovane sumnje da je služio alkohol maloljetnom licu, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz Urgentnog bloka Kliničkog centra dežurnoj službi PJ Podgorica je u subotu u 08.30 sati stiglo obavještenje da je kod njih doveden maloljetni S.R. (11) iz Podgorice, te da se dijete nalazi u bezvjesnom stanju.

"Službenici Filijale za suzbijanje maloljetničke delikvencije PJ Podgorica su preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti, kojima je utvrđeno da je dječaka u Urgentni blok, oko 02.00 časa, dovela grupa mlađih lica, koja je tvrdila da ga je našla na jednog klupi u naselju Blok V", navodi se u saopštenju.

Ljekari i osoblje Urgentnog bloka kazali su da je dječaku pozlilo od pretjeranog konzumiranja alkohola.

Dječak je, kada je sa njim obavljen razgovor u Dječijoj bolnici gdje je hospitalizovan, kazao da je iste večeri, u noći između 25. i 26. febraura, od 23.00 do 01.00 sat konzumirao alkohol u kafe baru "Porto".

Bonus video: