Za Natali Portman sve je počelo još u djetinjstvu

Glumica i njen vjerenik, koreograf "Crnog labuda" Bendžamin Milpje, saopštili su u decembru da čekaju dijete.
97 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 28.02.2011. 09:39h

Holivudska glumica rođena u Jerusalimu, Natali Portman, dobila je u 30. godini Oskara za najbolju glumicu, za ulogu paranoične balerine u filmu "Crni labud".Oskar je uslijedio nakon dvije nominacije za najbolju glumicu, nakon one za film "Bliskost" iz 2004.Pred Natali Portman, koja je oslabila devet kilograma u godini u kojoj se pripremala za "Crnog labuda", nalazi se nova fizička transformacija, zato što je u drugom stanju.

Glumica i njen vjerenik, koreograf "Crnog labuda" Bendžamin Milpje, saopštili su u decembru da čekaju dijete. Par se upoznao na snimanju filma, psihološkog trilera na ivici horora u režiji Darena Aronofskog, piše Beta.

Dijete je vraća u stvarnost

Milpje je vjerenici pomogao da se popne stepenicama do scene holivudskog Kodak teatra i primi Oskara. Glumica ga je nazvala svojom "divnom ljubavlju" koja joj je "podarila najznačajniju ulogu" u životu.

"Sljedeći san koji imam, kratkoročno gledajući, jeste ostajanje u krevetu, bez šminke i frizure i opuštanje"

Natali Portman važila je za favoritkinju za Oskara, nakon što je ove sezone dobila mnoštvo nagrada, uključujući Zlatni globus i priznanje američkog udruženja glumaca.Nekadašnja dječija filmska zvijezda debitovala je 1994, u filmu "Profesionalac".

Sve je počelo sa "Profesionalcem"...

Natali Portman odrasla je na velikom ekranu, nakon što je u tinejdžerskim i 20. godinama igrala suprugu Darta Vejdera u trilogiji "Ratova zvijezda" Džordža Lukasa.

Natali Portman je jedina osoba rođena u Izraelu koja je dobila Oskara za glumu

U trci za Oskara za najbolju glumicu ona je ove godine nadmašila Anet Bening, nominovanu za film "The Kids Are All Right", Nikol Kidman ("Rabbit Hole"), Mišel Vilijams ("Blue Valentine") i Dženifer Lorens ("Winter's Bone").

Galerija

Bonus video: