Ženske seksi - tajne koje muškarci tako vole

Iskoristite vrlo moćno oružje koje posjedujete i budite zavodnica koja zna šta želi i kako to da dobije od partnera. Prisjetite se nekoliko trikova koje je lako primijeniti, a sigurno će poboljšati akciju u spavaćoj sobi.
195 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 19.02.2011. 16:32h

Nepisano pravilo koje vlada u spavaćoj sobi je da su muškarci ti koji preuzimaju kontrolu, ali je potpuno u redu promijeniti taktiku i uzeti kormilo u svoje ruke.

Partner nije uvijek raspoložen za akciju, a kada se to dogodi, pustite ga da legne i uživa jer ćete tako uživati i vi.

Duboko disanje nekoliko minuta će vam pomoći da se opustite. Ukoliko primijetite da uprkos partnerovom trudu teško postižete orgazam, udahnite i izdahnite na nos nekoliko puta, a usta neka vam pritom budu zatvorena. Krv će vam prostrujati tijelom i pojačati želju za seksom, piše zadovoljna.hr.

Žene koje vole seks svoje tijelo istražuju masturbirajući pa tako na jednostavan i prijatan način otkrivaju kako najlakše postići orgazam.

Tokom odnosa s partnerom odišu samopouzdanjem i opuštene su ljubavnice, a muškarci to vole.

Ako osjetite želju za seksom, zamijenite pamučne gaćice seksi tangama. Momentalno ćete se osjetiti poželjnijom što će partner osjetiti i reagovati baš onako kako ste htjeli. Budite izazovne.

Ukoliko vam je teško da kažete partneru šta želite u krevetu iskoristite trenutak kada je na tv-u neka seksi - scena i šapnite mu da bi baš to mogli da probate večeras. Muškarci vole kada razmišljate o tome šta ćete raditi u krevetu.

Seksu u prirodi neće odoljeti nijedan muškarac, spakujte ćebence i bocu vina i odvažite se na avanturu. Naravno, obratite pažnju na to mjesto zaista bude skriveno!

Masaža tijela pomaže u stimulaciji sedam energetskih tačaka. Priuštite partneru seksi masažu, započnite dlanovima i zglobovima, pa preko ruku i ramena dođite do vrata. Zatim izmasirajte noge i laganim pokretima dođite do njegovog stomaka. Tako ćete probuditi njegovu seksualnu energiju. Neka i on isto uradi vama.

Otvoreno razgovarajte o svojim fantazijama. Na prvi pogled to zvuči nemoguće, ali natjerajte se i pokušajte, isplatiće se!

Riješite se pamučnih pidžama ili spavaćica i legnite u krevet goli. To će biti prijatno iznenađenje za partnera, pa čak i ako odmah ne krene u akciju uživaćete u dodirima tijela.

Ne potcjenjujte seks na brzinu. Poljubite partnera, stisnite se uz njega i recite mu da ga želite sada i tu. Nema šanse da će vas odbiti!

Galerija

Bonus video: