Koljević: Potraga za pomorcem nije završena

"Razgovarao sam sa operativnim štabom u Sočiju i potraga nije obustavljana. Potvrđeno mi da će potraga biti nastavljena i danas", rekao je Koljević.
105 pregleda 0 komentar(a)
Brod, Foto: Seanews
Brod, Foto: Seanews
Ažurirano: 19.02.2011. 11:03h

Potraga za pomorcem iz Kotora, Nikolom Markovićem (35), koji je u nedjelju nestao u talasima u bliznini ruske luke Soči na Crnom moru nije obustavljana i biće nastavljena i danas, rekao je je ministar savjetnik u crnogorskoj ambasadi u Moskvi Miodrag Koljević.

Vlasnik kompanije Nimont Bar, Ljubomir Kočović rekao je u petak da je potraga za Markovićem obustavljena i da im je to saopštio agent Niment broda.

"Razgovarao sam sa operativnim štabom u Sočiju i potraga nije obustavljana. Potvrđeno mi da će potraga biti nastavljena i danas", rekao je Koljević agenciji MINA.

Marković je nestao kada se turski teretni brod Bešiktaš nasukao u oluji u bliznini luke Soči. Tada je nestao i drugi oficir palube iz Gruzije.

Marković je plovio na brodu Bešiktaš, dok je još bio u menadžmentu Nimonta.

Brod je od 2004. do 2006. plovio pod zastavom SRJ, od 2006. do 2009. pod crnogorskom, a u menadžmentu kompanije Nimont Bar je bio od septembra 2005. godine do jula 2010. godine.

Bonus video: