Vlada: Tičić neće biti direktor Uprave za sport

“Vijesti”, međutim, nisu ni objavile da će Tičić biti novi direktor Uprave za mlade i sport, već da će biti samo prelazno rješenje dok se ne nađe trajna zamjena za Drobnjaka
0 komentar(a)
Tičić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Tičić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 18.02.2011. 19:27h

Predsjednik vaterpolo kluba Budva Aleksandar Tičić neće biti novi direktor Uprave za sport, saopšteno je agenciji MINA iz crnogorske Vlade.

“Vijesti” su objavile da će Tičić na toj funkciji zamijeniti Dragana Drobnjaka, koji će biti smijenjen zbog neadekvatnih primjena zakonskih propisa prilikom dodjeljivanja sportskih penzija.

Iz Vlade je saopšteno da je Tičić angažovan na izradi zakona o sportu. On je savjetnik premijera za privatizaciju i kapitalne projekte i sekretar Savjeta za privatizaciju. Obavlja i funkciju potpredsjednika Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore.

“Vijesti”, međutim, nisu ni objavile da će Tičić biti novi direktor Uprave za mlade i sport, već da će biti samo prelazno rješenje dok se ne nađe trajna zamjena za Drobnjaka. U reagovanju iz Vlade se ni riječju ne demantuje da je Drobnjakova era u crnogorskom sportu završena. Tičić je, inače, već maksimalno uključen u donošenje novog zakona o sportu, a na sastancima se pojavljuje kao desna ruka Drobnjaka.

Bonus video: