Budvanska rivijera protiv Studentskog centra

U finalu, kao i svake godine do sada, igraće Budvanska rivijera i Budućnost, jer je nerealno očekivati da Studentski centar i posebno Jedinstvo mogu napraviti iznenađenje u polufinalu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.02.2011. 13:08h

U polufinalu Kupa Crne Gore za odbojkaše igraće Budvanska rivijera – Studentski centar, odnosno Budućnost – Jedinstvo, odlučeno je današnjim žrijebom u prostorijama Odbojkaškom savezu Crne Gore (OSCG). Žrijeb nije bio dirigovan, pa će u finalu, kao i svake godine do sada, igrati Budvanska rivijera i Budućnost, jer je nerealno očekivati da Studentski centar i posebno Jedinstvo mogu napraviti iznenađenje u polufinalu.

Finalni turnir Kupa za muškarce na programu je između 4. i 6. marta, a trofej brani Budvanska rivijera.

U ženskoj konkurenciji, gdje će bitka za pehar biti neizvjesnija, u polufinalu će se sastati Galeb - Rudar, odnosno Budućnost Zetatrans – Luka Bar. Finalni turnira Kupa za dame igra se između 11. i 13. marta, a trofej brani Galeb.

S obzirom da se na raspisanom konkursu za tehničkog organizatora nije prijavio nijedan klub, shodno propozicijama za Kup, OSCG će odrediti mjesto održavanja finalnih turnira, a troškove organizacije će podijeliti klubovi učesnici završnice Kupa.

Današnjim žrijebom rukovodio je komesar za takamičenje OSCG Rajko Tijanić, a osim izvršnog direktora OSCG Igora Vušurovića i generalnog sekretara Slobodana Kovačevića, žrijebu su prisustvovali predstavnici muških klubova Budućnosti (Ivica Adžić) i Studentskog centra (Miloš Mitrović), te ženskog kluba Budućnost Zetatrans (Avdulah Radončić, Vladimir Racković).

Bonus video: