Na Ilinom brdu Ivan Stijepović uhvaćen sa 10 kg skanka

Policija je obavljajući rutinski pregled vozača i vozila, primijetila neuobičajeno ponašanje Stijepovića i izvršila pretres vozila.
379 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.02.2011. 16:23h

Nikšićka granična policija zaplijenila je oko 10 kilograma skanka i uhapsila Ivana Stijepovića (25) iz Podgorice.

Kako je saopšteno iz Uprave policije na graničnom prelazu "Ilino Brdo", na izlazu iz Crne Gore, policija je zaustavila putničko vozilo "Citroen Xantia", zelene boje, registarskih oznaka PG CR 985, kojim je upravljao I.S.

Policija je obavljajući rutinski pregled vozača i vozila, primijetila neuobičajeno ponašanje Stijepovića i izvršila pretres lica i vozila.

"Pretresom su, uz pomoć specijalnog uređaja - sonde, ustanovljene nepravilnosti u rezervoaru vozila. Pretresom vozila policija je u specijalno izrađenom bunkeru, smještenom u rezervoaru vozila, pronašla i oduzela 22 PVC pakovanja različitog oblika i veličine, sa materijom za koju se sumnja da je opojna droga skank, težine oko 10 kilograma" saopšteno je iz uprave policije.

Osumnjičeni Stijepović će uz krivičnu prijavu, biti predat istražnom sudiji Višeg suda u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Skank, za koji se sumnja da je bio namijenjen stavljanju u promet, je upućen Forenzičkom centru u Danilovgradu radi daljih analiza.

Galerija

Bonus video: