Podgorica: Riješeno 16 slučajeva krađe od početka godine, krivične prijave za tri osobe

Ž.L. je, kako sumnjaju, dva krivična djela krađe u produženom trajanju počinila na isti načina tako što je u dva navrata sa pulta jednog prodajnog objekta u Delta City-ju, 10. februara i 13. marta ove godine ukrala po jedan mobilni telefon
62 pregleda 0 komentar(a)
Krađa auta, Lopov, Foto: Shutterstock
Krađa auta, Lopov, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 29.03.2018. 12:26h

Službenici podgoričke policije riješili su 16 imovinskih delikata od početka ove godine i identifikovali tri osobe osumnjičene da su ih počinile. Od 16 djela, 14 su teške krađe i za njihovo izvršenje je osumnjičen maloljetni A.E, a kao njegov saučesnik u dvije krađe sumnjiči se takođe maloljetan, R.B. Za preostale dvije krađe u produženom trajanju, kako iz policije navode, osumnjičena je Ž.L. (45) iz Podgorice. Protiv sve tri osobe su podnešene krivične prijave.

"Sumnja se da je A.E. počinio 14 krivičnih djela teška krađa na području Podgorice, od kojih je 12 počinio samostalno dok je dvije teške krađe počinio zajedno sa R.B. Teške krađe su počinjene na gotovo identičan način odnosno tako što je, u periodu od januara do marta ove godine, u kasnim večernjim časovima u užem centru grada i u djelovima grada Preko Morače i Zabjelo, provaljivano u vozila lomljenjem stakla podesnim sredstvom, odakle su otuđeni ukupno oko 2.500 eura, 1.100 američkih dolara, lična dokumenta, bankovne kartice, auto kamera, lap top, dva tableta, ručni sat, torba i drugi predmeti. Krivična prijava protiv ova dva lica podnijeta je državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici", saopšteno je iz Uprave policije.

Ž.L. je, kako sumnjaju, dva krivična djela krađe u produženom trajanju počinila na isti načina tako što je u dva navrata sa pulta jednog prodajnog objekta u Delta City-ju, 10. februara i 13. marta ove godine ukrala po jedan mobilni telefon.

Bonus video: