Čupković na pozajmici u Romi

Mislim da je to dobra odluka za sve. Vjerujem da će Čupković napredovati u Italiji, i da ćemo za iduću sezonu dobiti boljeg igrača.
0 komentar(a)
Čupković, Foto: Z.ĐURIĆ
Čupković, Foto: Z.ĐURIĆ
Ažurirano: 14.02.2011. 20:18h

Prije skoro tri nedjelje je iz Rome u Budvi stigao Kubanac Rajdel Poej, a u suprotnom smjeru će Konstantin Čupković. Na zahtjev Italijana, uz saglasnost igrača, uprava budvanskog kluba je odlučila da do kraja sezone na pozajmicu u redove člana odbojkaške Serije A pošalje mladog primača servisa, s obzirom da u domaćim takmičenjima neće imati problema da i bez Čupkovića odbrani oba trofeja. Po završetku pozajmice, Čupković treba da se vrati u Budvu, sa kojom ima trogodišnji ugovor.

- Mislim da je to dobra odluka za sve. Vjerujem da će Čupković napredovati u Italiji, i da ćemo za iduću sezonu dobiti boljeg igrača. Uz to, nakon Stankovića, već postaje praksa da mladi igrači iz Budve odlaze u Italiju. Što se ostalih igrača tiče, čekamo da se završi sezona, i da vidimo da li ćemo dobiti “vajld-kard” za Ligu šampiona. U svakom slučaju, pravićemo dobru ekipu, sa kojom ćemo, ako ne budemo igrali LŠ, napasti finale ili trofej u CEV kupu. Ako zadržimo Kubanca, i uz još dva pojačanja, mislim da je to moguće - kazao je “Vijestima” Miloš Marović, predsjednik Budvanske rivijere.

Sjutra protiv Budućnosti

Budvanska rivijera sjutra veče (18 časova) u Mediteranskom sportskom centru dočekuje Budućnost, u zaostalom meču 12. kola Prve muške lige. To će biti treće odmjeravanje snaga dva tima u ovogodišnjem prvenstvu. U prethodna dva, očekivano, Budvani su slavili sa po 3:0.

Bonus video: