Bulatovića izručuju Srbiji

“Radi obezbjeđenja njegovog prisustva u krivičnom postupku koji se vodi protiv ovog lica zbog sumnje da je počinilo krivično djelo teško ubistvo na štetu Z.P.”, saopšteno je iz policije
1 komentar(a)
Nikola Bulatović, Goran Relić, Foto: Blic.rs
Nikola Bulatović, Goran Relić, Foto: Blic.rs
Ažurirano: 29.03.2018. 12:01h

Sudija za istragu odredio je ekstradicioni pritvor Kolašincu Nikoli Bulatoviću (44) zvanom Pidža, osumnjičenom da je prije devet godina u Beogradu ubio Zvonka Pilčevića (37).

Bulatović je uhapšen prije dva dana u Kolašinu, u kome se krio proteklih skoro deceniju.

Iz Uprave policije saopšteno je da su službenici Odjeljenja bezbjednosti Kolašin, postupajući po operativnim informacijama, uhapsili Bulatovića za kojim je beogradska kancelarija Interpola raspisala međunarodnu potjernicu.

“Radi obezbjeđenja njegovog prisustva u krivičnom postupku koji se vodi protiv ovog lica zbog sumnje da je počinilo krivično djelo teško ubistvo na štetu Z.P.”, saopšteno je iz policije.

Bulatovića sumnjiče da je u noći između 15. i 16. avgusta 2009. godine, u Zemunu, sa Goranom Trtom Relićem (49) i još dvije osobe čiji identitet nije utvrđen, na smrt pretukao Pilčevića.

Iz policije su kazali da predstoji komunikacija između nadležnih organa Srbije i Crne Gore, radi ekstradicije Bulatovića.

On je navodno proteklih devet godina boravio u Kolašinu, a za to vrijeme policiji nije bio zanimljiv. Njegove komšije tvrde da je minulih godinu i po proveo u svojoj kući u kolašinskom Smajlagića Polju, a da je prije toga napuštao državu.

Bonus video: