Bačena bomba u dvorište kuće Minje i Dragana Mihajlovića

Mihajlovići su bili očevidci pucnjave od polovine jula 2009. godine kada je ranjen njihov prijatelj Luka Bokan (30) na platou ispred Sahat kule, nedaleko od njihove kuće u Staroj Varoši.
2209 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.02.2011. 14:26h

Usnule mještane podgoričke Stare Varoši jutros u zoru probudila je jaka eksplozija, kada je u dvorištu braće Minje i Dragana Mihajlovića bačena eksplozivna naprava.

Nepoznati napadač bacio je bombu u dvorište kuće Mihajlovića, a od jake eksplozije i gelera manje je oštećen parkirani automobil jednog od braće.

Policija sumnja da je neko sa ulice bacio bombu u dvorište i pobjegao, a za sada nema nijednog traga koji bi doveo do mogućeg počinioca bombaškog napada.

"Nemamo nikakav trag, a radimo po mnogim motivima. Za sada nema nijednog valjanog pravca ali provjeravamo sve", rečeno je "Vijestima" u podgoričkoj policiji.

Bomba je bačena između 5 i 6 časova, u vrijeme kad su braća i njihova porodica spavali u kući.

Mihajlovići su bili očevici pucnjave od polovine jula 2009. godine kada je ranjen njihov prijatelj Luka Bokan (30) na platou ispred Sahat kule, nedaleko od njihove kuće u Staroj Varoši.

Bokan je tada ranjen u noge, a policija je za taj napad osumnjičila Podgoričanina Jovana Mitrovića.

Mitrović se te noći našao sa Bokanom i Mihajlovićima kod Sahat kule, jer su ga oni tokom dana teško maltretirali u Maslinama i tukli, a povod je bizarna svađa u saobraćaju.

Bonus video: