GRADONAČELNIKU BUDVE POZLILO U ISTRAŽNOM ZATVORU

Rajko Kuljača u bolnici zbog srčanih smetnji

Kuljaču su ambulatnim kolima u pratnji zatvorskog ljekara doveli oko 14.30 časova u Urgentni blok KC-a, jer se žalio na jake bolove u grudnom košu i visok pritisak.
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.02.2011. 17:52h

Gradonačelnik Budve Rajko Kuljača zadržan je oko 15 časova na liječenju u Kliničkom centru u Podgorici, gdje je iz Istražnog zatvora doveden zbog srčanih smetnji.

Kuljaču su ambulatnim kolima u pratnji zatvorskog ljekara doveli oko 14.30 časova u Urgentni blok KC-a, jer se žalio na jake bolove u grudnom košu i visok pritisak.

“Tačno je da je gradonačelnik Budve doveden u bolnicu zbog manjih srčanih smetnji, nakon čega je primljen na liječenje Odjeljenja kardiologije”, kazao je “Vijesti” direktor Urgentnog bloka KC-a dr Vladimir Dobričanin.

Uhapšenog gradonačelnika Budve na Odjeljenju kardiologije primila je dr Aneta Bošković, koja prati njegovo zdravstveno stanje.

Kuljača se, kako saznaju “Vijesti”, posljednjih dana zatvorskim ljekarima žalio na visok pritisak, glavobolje i bolove zbog čega je više puta posjećivao bolnicu u Istražnom zatvoru u Spužu.

“Vijestima” je rečeno da je gradonačelniku Budve prije dvadesetak dana pozlilo u sobi, zbog čega je takođe bio na posmatranju i ljekarskim pregledima.

Rajko Kuljača već nekoliko mjeseci ima ozbiljne srčane probleme, a prije osam mjeseci je zbog manjeg udara liječen u Kliničkom centru u Podgorici, a kasnije i u jednoj prestižnoj klinici u Sloveniji.

Kuljača je od 24. decembra u pritvoru nakon hapšenja u aferi "Zavala", a oni koji su ga vidjeli kažu da je za to vrijeme smršao oko 10 kilograma.