Evropa u Baru

Bar će biti domaćin kadetskog Evropskog prvenstva za odbojkašice od 5. do 14. aprila 2013. godine, čiji su suorganizatori Crna Gora i Srbija.
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.02.2011. 22:22h

Dilema je otklonjena - Bar će biti domaćin kadetskog Evropskog prvenstva za odbojkašice od 5. do 14. aprila 2013. godine, čiji su suorganizatori Crna Gora i Srbija. Jedna grupa i završni dio EP biće održani u Baru, dok će se druga grupa, u organizaciji OS Srbije, najvjerovatnije igrati u Kladovu (eventualno Inđiji).

Izvršni direktor Odbojkaškog saveza Crne Gore Igor Vušurović i generalni sekretar Slobodan Kovačević boravili su u Beogradu na poziv čenika OSS, predsjednika Aleksandra Boričića i generalnog sekretara Slobodana Milošević, gdje su konkretizovani skoro svi detalji oko organizacije EP, te definisane obostrane obaveze u narednom periodu kao i ideje koje bi trebale unaprijediti samo takmičenje.

Zaključke sa ovog sastanka na narednom sastanku Izvršnog komiteta Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) iznijeće Boričić, inače potpredsjednik CEV-a.

Pripremljena je i brosura za Evropsko prvenstvo koja sadrži podatke o gradovima domaćinima, te dvoranama (u Baru će se igrati u “Topolici”) i hotelima (Princes, Vind Rouz, Sidro će ugostiti kadetkinje i službena lica u Baru).

Kompletan zajednički materijal je proslijeđen kancelariji CEV-a na odobrenje.

Bonus video: