I recepcioner hotela "Podgorica" zna gdje animir dama ima tetovažu

Bilo je veliko društvo, one su plesale i igrale po stolovima, sve tri su zaradile po 500 eura i nije bilo seksa...
469 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.02.2011. 20:46h

U Višem sudu u Podgorici pred specijalizovanim vijećem sudije Valentine Pavličić u utorak je nastavljeno suđenje optuženima za zločinačko udruživanje, trgovinu ljudima i posredovanje u vršenju prostitucije. U sudnici su preslušani brojni telefonski razgovori okrivljenog Ranka S. Koraća (35), koji ugovara poslove s djevojkama.

U razgovoru od 7. septembra 2009. Koraća poziva momak i traži mu za devet sati “jedno dvije, na dva sata”.

“To je ovaj Dačo, što će sad da dovede ove deset 'Talijana - lovaca. Inače, dok ne stignu nećemo ništa pričat', da mu obezbjeđuješ svaki dan po jedno 5-6-7 komada. E, to je baš dobar momak”, bilo je pitanje, dok je odgovor glasio: “Al' ne znam da li imam, jer imam neke Ruse za noćas, pa ne znam 'oće li bit' koja slobodna”, kazao je Korać.

On je 22. jula pozvao izvjesnog Mija i govori mu “Mikašu, ova jedna je 'ekstra riba', ona će biti do 11 tamo”, a potom dodaje da će da ostale da pošalje. Mijo odgovara da, ako mu se svidi, ostaviće je cijelu noć.

“Samo da budu dobre i da ne budu kao onu noć - 'grobovi'”, upozorava Mijo.

Na pitanje sudije, ko je taj Mijo, optuženi Korać je kazao da je to glas Mija Bojanovića, koji je radio u hotelu “Podgorica”.

U razgovoru od 22. jula Mijo je pozvao Koraća i pitao je kako se zove djevojka iz DS-a, sa kojom je imao seksualni odnos. Korać mu objašnjava da nazove Kureta Popovića.

“Ima jedna Sandra, ona je najbolja, ali je skuplja, 200 eura na sat, ta samo radi 'izlaske', a 700-800 eura joj je čitavu noć”.

U avgustu jedna animir dama šalje SMS Koraću: “Kad ti namjeravaš da otvoriš (lokal), ja ću se udati do tada”. On je hrabri: “Dobro, udaj se, dako taj ne potroši sve dok ja otvorim, ha ha, dako i za mene ostane malo”.

Do zore. Cijelu noć. Za nas sedam u Lapčiće

Korać je u oktobru 2009. pozvao žensku osobu i pitao je da li radi večeras i da li bi pošla u Budvu, na dva-tri sata. Djevojka pita ko su ti ljudi, a Korać odgovara: “Česi”.

Iste noći, Korać kaže jednom momku da ima jednu sigurnu i da će možda još dvije da nađe. Mladiću je to malo pa dodaje da je njih sedam.

“Do zore. Cijelu noć. Za nas sedam u Lapčiće”, rekao je mladić koji se predstavio kao izvjesni Mića.

Na početku suđenja u decembru prošle godine, okrivljeni Ranko Korać je iskreno priznao da je “tri djevojke odveo u Lapčiće kod Budve, jer je krajem 2009. godine, visoki ministar Češke tražio da plešu i zabavljaju ih.

Kleo se da nije bilo seksa

“Bilo je veliko društvo, one su plesale i igrale po stolovima, sve tri su zaradile po 500 eura i nije bilo seksa”, tvrdio je tada, a u utorak pojasnio da ih nije povezao u Lapčiće.

“Mogu da se zakunem da nije bilo seksa”, tvrdio je on.

Prema optužnici, Korać i Zoran V. Raičić iz Podgorice, recepcioner hotela “Crna Gora” optužen za posredovanje u vršenju prostitucije, ugovarali su pružanje seksualnih usluga. Kao dokaz u utorak je u sudnici preslušan njihov telefonski razgovor od 15. oktobra 2009. godine.

U razgovoru Zoran sa recepcije pita Koraća da nema tri najkvalitetnije da pošalje u “Splendid”. Korać mu obećava da će dobiti ekstra ribe, a Zoran upozorava “samo da se ne zastidimo“. Korać dodaje da imaju po 20 godina, da se za njima svi okreću i da su “bombe”. Potom Korać zove Kureta Popovića i pita da li je Elena zauzeta, a ako nije, da se odmah spremi ide u hotel “Crna Gora”.

200 eura za 3 minuta

Dok u pozadini trešti turbo-folk muzika, Korać razgovara sa ženskom osobom. Pjeva i veselim glasom kaže da je za tri minuta zaradio 200 eura: “Ja posla jednu na seks i evo pare odma”.

Nebojša R. Mihailović, recepcioner hotela “Podgorica” priznao je da je pozivao Koraća, jer su gosti tražili djevojke za druženje. Međutim, ovaj mu se žali da nema nijednu.

U sudnici se čuo i razgovor Ranka Koraća i Dragana Perovića zvanog Cule iz Nikšića, u kojem Korać kaže da je okrivljenom Dejanu Lakušiću dao 106.000 eura na ruke, a da je njegova čista zarada 32.000 eura.

Bez narkomanki, molim

“Bio sam u lošim odnosima sa Lakušićem i to nije tačno da smo toliko zaradili. Kod mog advokata Zdravka Radošića imam papire da sam podigao kredit”, pojasnio je optuženi.

Nekom momku u Srbiji naručuje da mu dovede djevojke za zabavu i precizira pod jedan da ne smiju ni slučajno da budu narkomanke, jer bi mu inspektori bili na vratu.

“Šta da kažem. Ovo je javna tajna“, pravdao se on.

Suđenje se nastavlja 21. marta.

Daj mi onu zgodnu s tetovažom

Optuženi Dejan Popović zvani Kure i Nebojša R. Mihailović, recepcioner hotela “Podgorica”, razgovarali su telefonom 22. jula 2009.

“Što se radi. Ima li rabote? A viđi, je li slobodna Tijana za noćas“, pitao je Mihailović. “Nije tu, nije tu”. - “A ona crna fina zgodna pi*ka malo visočija? Ona kratke kose, crna onako visočija, zgodna je, traži”, opisivao je Mihailović. “Tu je Dragana. Kratke kose, ali nosi periku sad. Duže kose, mršava, je l' silikone što ima?”, priupitao je Kure. “Trebaju mi dvije. Ima tetovažu na leđa, je li izviše guzice. Je li to ta? Ako je ta, pošalji je, jer su ovi Kiprani došli pa ne znam kako onaj“... objašnjavao je svoj zahtjev Mihailović.

“Deru nas kao repu”

Tokom slušanja telefonskih razgovora okrivljenih u sudnici je optuženi Korać zasmijao sve, koji je prokomentarisao da ih novinari “Vala, deru ka repu”! Njegova šaljiva konstatacija uslijedila je nakon što je preslušan razgovor u kojem je optuženi rekao da mu “tamo neko donese 200 grama kokaina”.

Optuženi je tokom slušanja tražio pomoć od sudije da kaže novinarima da ovo ne napišu, jer je “to bila šala”. Nakon njegovog zahtjeva, u sudnici se čuo komentar da novinari sve zapisuju...

Galerija

Bonus video: