Drugačije seksualne poze da razbiju monotoniju

Ako ste već duuuugo zajedno, strast više nije tako jaka kao na početku. To može da preraste u problem veći nego što naoko izgleda jer u takvoj situaciji nije rijetkost da jedan od partnera zadovoljstvo potraži u tuđem krevetu.
131 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 06.02.2011. 23:25h

Ako ste već duuuugo zajedno, strast više nije tako jaka kao na početku. To može da preraste u problem veći nego što naoko izgleda jer u takvoj situaciji nije rijetkost da jedan od partnera zadovoljstvo potraži u tuđem krevetu.A tada bi se mogao desiti i – razvod.

Da bi preduprijedili nešto što nikako ne želite, zainteresujte svoju polovinu, ljepšu, odnosno jaču, za male, slatke promjene.

Za početak, neka to budu one u spavaćoj sobi. Evo tri predloga.

Položaj "kašika"

Idealan položaj za partnere koji vole nježan seks.: žena treba da legne na bok, a partner joj prilazi otpozadi s tim da mora da je obgrli rukama.

Treba napomenuti da bi cijelo vrijeme trebalo da penetriraju oba partnera. Da bi muškarcu omogućila da lakše dopre do nje, žena mora da podigne koljeno.

Muškarac istovremeno može tako da stimuliše klitoris i grudi, a nije zgoreg da se u jednom trenutku zaustavi na njenom vratu.

"Zagrljaj"

Oba partnera leže na boku, ali su okrenuti jedno prema drugom. Posebno je dobra za one koji vole da se gledaju u oči tokom vođenja ljubavi, a ujedno obožavaju da se ljube.

Takođe, jedan je od položaja u kojem je prihvatljiv samo nježan seks. U suprotnom, šanse za doživljavanje orgazma su baš male.

"Makaze"

Glavna karakteristika poze su raširene noge: žena treba da legne preko partnera a on je taj koji odlučuje u kojem smjeru će se stvari razvijati.

Dobra poza za partnere koji tokom seksa ne vole nježne poljupce, odnosno za sve koji uživaju u čistom seksualnom činu.

Bonus video: