Vuletić jedini kandidat za predsjednika

UO ASCG je konstatovao da je u mandatu Vuletića, koji se na mjestu predsjednika nalazi od januara 2007. godine, “crnogorska atletika ostvarila najveći uspjeh u dosadašnoj istoriji
0 komentar(a)
Vuletić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Vuletić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 06.02.2011. 13:25h

Dosadašnji predsjednik Upravnog odbora Atletskog saveza Crne Gore, Milorad Vuletić jedini je kandidat za tu funkciju za novi, četvorogodišnji mandat na Izbornoj Skupštini, koja će biti održana 19. februara u podgoričkom hotelu “Siti”, odlučio je UO ove asocijacije.

Kako je danas saopšteno iz ASCG, UO je konstatovao da je u mandatu Vuletića, koji se na mjestu predsjednika nalazi od januara 2007. godine, “crnogorska atletika ostvarila najveći uspjeh u dosadašnoj istoriji (prije svega zahvaljujući Mariji Vuković, svjetskoj juniorkoj šampionki u skoku u vis), ASCG postao je punopravan član evropske, svjetske i balkanske federacije i bio organizator brojnih međunarodnih takmičenja”.

UO je jednoglasno usvojio kalendar takmičenja za 2011. godinu i donio odluku o organizatorima takmičenja, a usvojena su i pravila i propozicije takmičenja.

Upravni odbor ASCG je, takođe, usvojio izvještaje selektora muške i ženske reprezentacije o realizaciji zimskih priprema u Ulcinju, Baru, Budimpešti i Medulinu.

Odlučeno je da ASCG kandiduje Bar za organizaciju Zimskog kupa Evrope u bacanjima 2013.godine.

Bonus video: