VREMEPLOV: Ruska Mirax grupa investitor na Zavali

“Korporacija Mirax group je naš strateški partner u razvoju ekonomije CG, a posebno kada je riječ o turističkim zonama”, kaže Svetozar Marović, “predstavnik Vlade CG”
402 pregleda 1 komentar(a)
Zavala
Zavala
Ažurirano: 28.03.2018. 11:01h

Ruska Mirax grupa, investitor na poluostrvu Zavala, objavila je da je sa Vladom CG potpisala sporazum o strateškom partnerstvu.

“Korporacija Mirax group i Vlada RCG, potpisale su sporazum o strateškom partnerstvu, u okviru koga će obje strane zajedničkim naporima pomagati razvoj turističke privlačnosti zemlje i učvršćivanje imidža CG kao mjesta za dobar i jedinstven odmor”, pisalo je na sajtu ruske kompanije. Tim povodom objavljena je i izjava potpredsjednika DPS Svetozara Marovića, koji je označen kao “predstavnik Vlade”:

“Korporacija Mirax group je naš strateški partner u razvoju ekonomije CG, a posebno kada je riječ o turističkim zonama”, kaže Svetozar Marović, “predstavnik Vlade CG”.

U Vladi nijesu “Vijestima” mogli ni da potvrde niti demantuju navode sa sajta Mirax grupe.

NVO MANS je pozvala Marovića da objasni zašto se navodi da je on “predstavnik Vlade CG” jer ta informacija do sada nije bila poznata javnosti CG, niti se može naći na sajtu Vlade.

“Bilo bi dobro da Marović objasni ko ga je ovlastio da u ime Vlade potpisuje sporazume sa ruskim građevinskim firmama”, saopštio je MANS.

Bonus video: