Za najbolji ženski orgazam ikad

Kratak podsjetnik značajnih ženskih erogenih zona, zapalite vatru strasti i učinite da vaša ljepša polovina maksimalno uživa
208 pregleda 0 komentar(a)
odnosi, Foto: Www.shutterstock.com
odnosi, Foto: Www.shutterstock.com
Ažurirano: 04.02.2011. 09:24h

Usne

Usne su jaka erogena zona. Sočne i meke predstavljaju pravi afrodizijak, a svoj erotski naboj navodno vuku iz sličnosti sa stidnim usnama. Ljubiti ih možete divlje i nježno, a možete ih i zločesto grickati ili drsko liznuti. Usne su erogena zona koju treba dobro iskoristiti, jer pruža mnoge mogućnosti. Na ovu erogenu zonu ne zaboravite ni tokom seksa.

Uši

Skinite joj minđuše i poigrajte se ovom erogenom zonom. Naravno, možete ih grickati, sisati i ljubiti, šapnuti nešto nježno ili pak nešto zločesto.

Vrat

Ova erogena zona je jedan od ključnih znakova ženstvenosti. Nježnu kožu ženskog vrata "napadnite" mekim, vlažnim i toplim poljupcima. Iako ova erogena zona jednostavno mami na slatke ugrize, zaboravite na to, neka to ipak ostane za one koji tek otkrivaju čeri seksa. Poljupci po vratu tokom predigre stvaraju osjećaj jake povezanosti i uzbuđuju oba partnera.

Leđa

Lagano savijena leđa koja zaokružuju nježna ramena i puni bokovi, najviše su zaslužna za ženstvenu siluetu koja muškarcima oduzima dah. Ova erogena zona traži nježno milovanje, strastvene poljupce i pokrete jezikom i usnama od vrata preko kičme prema guzi i bokovima.

Grudi

O nezaustavljivoj privlačnosti ove erogene zone ne treba puno govoriti. Erogena zona nisu samo bradavice i zato se posvetite cijelim grudima. Znate šta sve treba da radite, pritom samo, ne zaboravite na nježnost.

Guza

Prvo je nježno mazite i vrhovima prstiju nježno grebite po koži, a zatim isprobajte čvršće kružne pokrete cijelog dlana. Nekim ženama godi i lagani udarac po tom dijelu. To je jaka erogena zona, ali, ipak, prvo za to tražite dozvolu - pitajte je.

Noge

Muškarce ništa ne uzbuđuje kao par dugih, vitkih nogu i to na visokim potpeticama. Budite svjesni da je ovo možda i najjača erogena zona. Izujte joj cipele, drugom rukom uzmite stopalo i masirajte ga kružnim pokretima prstiju. Uzbuđenost možete pojačati tako da dlanom lagano putujete njenim njedrima. Ako dlan nije dovoljan, pokušajte jezikom i usnama.

Bonus video: