U Nikšiću ubijen Goran Vučetić, policija traga za Nikolom Vranićem

Prema nazvaničnim informacijama Vranić, je na parking došao automobilom "ford" karavan, najvjerovatnije prateći Vučetića koji je parkirao crveni "BMW".
567 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 03.02.2011. 11:28h

Nikšićanin Goran Vučetić (38) ubijen je jutros, oko 9.30 časova, na platou ispred Doma revolucije, u centru grada, kada je na njega rafal iz automatske puške, kako pretpostavljaju istražitelji, sasuo 15-ak godina stariji sugrađanin Nikola – Žaro Vranić.

Na licu mjesta, tokom uviđaja koji je završen oko podne, moglo se vidjeti 15-ak čaura.

Prema nazvaničnim informacijama Vranić, taksista, je na parking došao automobilom "ford" karavan, najvjerovatnije prateći Vučetića koji je parkirao crveni "BMW". Odmah nakon što je izašao iz automobila, mladić je pokošen rafalom i ostao je mrtav na licu mjesta.

Policija intenzivno traga za Vranićem.

Istražitelji pretpostavljaju da je riječ o nesvakidašnjoj osveti. Miloš Vranić (21) sin osumnjičenog za ubistvo, Nikole Vranića, je prije pet dana izvršio samoubistvo, navodno zato što nije mogao da podnese izdržavanje zatvorske kazne, nakon što je osuđen zbog ranjavanja Vučetića.

Jedan od prisutnih je ispričao da je Vučetić, nakon pauze, krenuo na posao, u Sekretarijat za privredu i finansije lokalne uprave, u zgradu Opštine Nikšić, preko puta parkinga.

Rafali su uznemirili zaposlene u trgovinama i okolnim kafanama, a veliki broj građana je posmatrao uviđaj koji je vodio istražni sudija Višeg suda u Podgorici Miroslav Bašović.

Jedan od prisutnih je ispričao da je Vučetić, nakon pauze, krenuo na posao, u Sekretarijat za privredu i finansije lokalne uprave, u zgradu Opštine Nikšić, preko puta parkinga. "BMV" je parkirao na uobičajenom mjestu, u blizini DVD kluba, gdje je redovno iznajmljivao filmove.

Očevidac nesreće ispričao da je Vranića vidio sa automatom u ruci

Jedan od očevidaca ispričao je "Vijestima" da je Vranića vidio kada je izašao iz automobila, sa automatom u ruci.

"Goran je bio miran mladić, ne znam šta se dogodilo. U narednim danima iz službe za naplatu poreza trebalo je da bude premješten na novo radno mjesto" kazao je jedan od zaposlenih.

Tragična smrt uznemirila je zaposlene u opštinskoj administraciji.

"Goran je bio miran mladić, ne znam šta se dogodilo. U narednim danima iz službe za naplatu poreza trebalo je da bude premješten na novo radno mjesto" kazao je jedan od zaposlenih.

Bonus video: