Uhapšen Bjelopoljac: Vozio velikom brzinom, oštetio nekoliko policijskih vozila?

"Konsultacije sa tužiocem u vezi sa kvalifikacijom ovog događaja su u toku, kao i policijska postupanja po prijavi kojom je N.K. prijavljen za porodično nasilje", kazali su iz Uprave policije
132 pregleda 11 komentar(a)
Brza vožnja, Foto: Shutterstock
Brza vožnja, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 28.03.2018. 14:32h

Podgorička policija je uhapsila osobi koja je velikom brzinom vozila automobil od Bijelog Polja do Podgorice, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je tom prilikom nastala materijalna šteta na nekoliko službenih vozila kao i da u događaju nije bilo povrijeđenih.

"Naime, službenici CB Bijelo Polje su se, postupajući po prijavi da je u toku porodično nasilje u porodičnoj kući, a koju između ostalog koristi N.K. (25) iz Bijelog Polja, uputili na lice mjesta. N.K. je prije dolaska policajaca vozilom marke "Opel Vektra" bjelopoljskih registarskih oznaka, koje je vlasništvo njegovog oca, velikom brzinom pobjegao sa lica mjesta. N.K. je kretanje vozilom nastavio prema Opštini Mojkovac, pa Opštini Kolašin, gdje je upravljajući vozilom velikom brzinom uspio da izbjegne policijske patrole pri tome ostvarujući kontakt sa nekoliko vozila", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se navodi da je podgorička policija postupajući po obavještenju o kretanju N.K., uspijela da zaustavi vozilo kojim je upravljao i da ga privede.

"O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac. N.K. jeuhapšen. Konsultacije sa tužiocem u vezi sa kvalifikacijom ovog događaja su u toku, kao i policijska postupanja po prijavi kojom je N.K. prijavljen za porodično nasilje", kazali su iz Uprave policije.

Bonus video: