Rožaje: Pronađen herion, uhapšena jedna osoba

193 pregleda 3 komentar(a)
Heroin droga, Foto: Shutterstock
Heroin droga, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 28.03.2018. 16:15h

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge i rožajska policija danas su u Rožajama pronašli i oduzeli heroin, a osumnjičenog uhapsili zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici Odsjeka i rožajski policajci su pretresli kuću na teritoriji Rožaja, koju koristi I.V. (28) iz Rožaja. Prilikom pretresa osobe, policajci su pronašli i oduzeli jedan veći zamotuljak u kojem se nalazilo šest manjih zamotuljaka sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, težine od oko 3,3 grama. Sumnja se da je pronađena opojna droga bila namjenja tzv. uličnoj prodaji opojne droge na teritoriji Opštine Rožaje", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da će pronađena droga biti upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se I.V. uhapsi da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: