Stvari koje muškarcu nikada ne bi trebalo da kažete

Ako mu kažete kako recimo, veličina nije bitna ili da treba skupa da pođete na vježbe plesa - najvjerovatnije ćete ga ubiti ga u pojam
60 pregleda 0 komentar(a)
odnosi, Foto: Www.shutterstock.com
odnosi, Foto: Www.shutterstock.com
Ažurirano: 01.02.2011. 09:36h

Pročitajte koje su to sve "zabranjene" teme i rečenice koje ne bi trebalo da kažete svom jačem polu.

Dobro, ne baš nikad, ali...

Veličina nije bitna

Baš ste mu lijepo u lice rekli, da "njegov" baš i nije nešto. Zapamtite, veličinu, ako nije u superlativu, nikad, baš nikada nemojte da spominjete.

Dobro, događa se

On je zakazao, a vi ga tješite da je nesposoban kao i većina. Statistika ga sada najmanje zanima. Možda najbolje da ćutite.

Kako je to slatko

E od ovog epiteta im se tek povraća. Jednostavno ne vole tu riječ, a pogotovo ako se odnosi na njih. Kad razgovarate s njim o njegovim osobinama, radije recite da je "mrak" ili "zakon", a nikako kako je nešto slatko.

Dragi, hajdemo zajedno na kurs plesa

Naježi se od same pomisli da ide na kurs plesa, pogotovo, ako to ne voli. Izblamiraće se pokušavajući da vas ne povrijedi dok pleše, između ostalog.

Primjećuješ li nešto na meni?

Klasično "zamka" pitanje? Očajnički će da pokuša da otkrije šta ste to promijenili na sebi: nova frizura, šminka, mantil, bluza? Ako pogriješi, napašćete ga da je neosjetljiv, kako vas ne voli itd. Ostavite ta pitanja za prijateljicu.

Lagano, ipak je to samo utakmica

E sad ste mu stvarno digli pritisak. Pa o rezultatu utakmice zavisi njegovo raspoloženje! U krajnjem slučaju u toj, kako je vi zovete, igri, vrte se milioni, a i milioni muškaraca je sa strašću gledaju. To je više od igre - to je njegova strast.

Nije mi ništa

Ova rečenica zvuči tako lažno kad iz svake vaše pore izbija bijes prema njemu. Recite mu šta vas muči jer se njemu ne mozga šta je vama sad.

Moramo da razgovaramo

Recite mu ovu rečenicu i sigurno ćete u njemu istog trena alarmirati odbrambeni sistem. Oni jednostavno teško otvoreno pričaju o problemima. Morate da mu priđete suptilnije i indirektno da ga navedete da priča o onom šta njega ili vas muči. Uzrečicu "moramo da razgovaramo", koliko god bila zgodna, u konverzaciji s dragim jednostavno zaboravite.

Bonus video: