Osvoji ga lagano i bez greške!

Kada se upoznaje sa muškarcem, u želji da ga što prije osvoji, žena, najčešće nesvjesno, napravi greške koje mogu da dovedu do kraja prije nego li je išta i počelo
317 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.01.2011. 19:00h

Da ne biste, u želji da ostavite što bolji utisak na potencijalnog partnera, napraville propust, pročitajte koje su to najčešće greške u zavođenju.

Posvećenost od starta

Mnoge žene se čim upoznaju muškarca, posvećuje 100 odsto samo njemu. Pogrešno!

Ne smijete da dozvolite da postane centar vašeg svijeta i jedino čemu se radujete. I dalje imajte svoj život, družite se s ljudima i održavajte društvene veze. Zadržite samostalnost, pokažite da ste snažna i zanimljiva osoba i ne gušite ga. Uživajte u strasti i dozvolite da se veza razvija sama od sebe.

Seks na prvom sastanku

Ima li išta uzbudljivije od razgovora dvoje ljudi čija su osjećana nabijena strašću i strast prosto struji u pogledu, dodiru, riječima. Ne žurite sa seksom, već dozvolite da se na prvim sastancima rasplamsavaju strast i požuda.

To bi trebalo da potraje vas dok i jedno i drugo ne obori požuda. Taj moment prepoznaćete oboje. Da, muškarci vole seks, ali to ujedno ne znači da će vas voljeti više ako mu se predate odmah. Ostavite mjesta za želju.

Budite ono što jeste

Svi mi volimo da se predstavimo u najboljem mogućem svijetlu. Ako međutim planirate nešto više od neobavezne avanture, onda imajte u vidu da će vaša prava priroda isplivati na površinu kad-tad. Zato, vodite računa da se kasnije ne ispostavi da ste se lažno predstavili.

Posesivnost

Ono što karakteriše početak svake veze su svakako romantika, strast, spontanost, užitak u zajedničkom vremenu. Ne dozvolite sebi da postanete jedna od onih žena koje u svakom trenutku moraju da znaju gdje je, s kim je i koliko vas voli.

Posesivnost vodi u ljubomoru, a ljubomora može biti vrlo opasna i kontraproduktivna. Uživajte u iščekivanju sljedećeg sastanka i dozvolite mu da ima svoj život i interesovanja.

Bonus video: