Ukrasi za kosu popularni i ove sezone

U modi su različite šnale, gumice i češljići ukrašeni perjem, koje izgledaju kao broševi za kosu
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.01.2011. 14:38h

Ukrasi za kosu poput rajfova, šnalica, traka sa raznim mašnama, cvjetovima i cirkonima su nezaobilazni detalji i ove sezone.

Adekvatan detalj možete izabrati u zavisnosti od frizure koju u tom trenutku želite da nosite (rep, puštena kosa, vezana sa strane, bob frizura, punđa...).

Kao što sam ranije pomenuo, ove godine je u trendu rep, visoko vezan ili nisko, sa strane. Frizuru možete upotpuniti tanjim rajfom ili trakom ili pokupiti kosu na potiljku elegantnom šnalom.

Takođe, možete primijetiti da su u modi različite šnale, gumice i češljići ukrašeni perjem, koje izgledaju kao broševi za kosu.

Ukoliko češće nosite puštenu kosu, bilo da je ravna, talasasta ili ošišana na paž, frizuru možete da upotpunite svjetlucavom šnalom kojom ćete pokupiti dio kose sa jedne strane. U modi je i stil sa ugledom na Indijanke - puštena kosa s trakom sličnoj rajfu, ali koja prelazi preko čela i oko glave.

Zavisno od vašeg stila oblačenja i posla kojim se bavite možete sami eksperimentisati s ukrasima za kosu, ali je najbitnije da ne pretjerujete.

Bonus video: